1busra-5 Kizlar 29+6 haftalık hamileyim ve dün gece saat 10 da celestone ciger gelistirici . Bi iğne vuruldum ve bu gece 10 da vurulacam ama siz vurulduğu mu yan etkisi oldumu veya her hangi bisey biraz korkuyorum
Hazalert 1busra-5 30uncu haftanın sonlarında 24 saat arayla iki doz vuruldum hiçbir yan etkisi olmadı canım bazıları hareketlerde bir kaç gün azalma olduğunu bunun da normal olduğunu söylüyor ama bende olmadı
anie 1busra-5 31nci hafta gibi 4doz ama 2şer 2şer 24 saat arayla oldum canım herhangi bi yan etkisi olmadı korkmana gerek yok ama baya kalça ağrısı yaptı bende bir hafta on gün kadar sürdü
1busra-5 Hazalert canım bende dün gece vuruldum bugün de gece vurulacam iki kutu 1×2 adet diyor canım şimdi iki kutu aldim ikisininde aynı anda vuracaklar ama sen nasıl oldun ikinciciyi
Hazalert 1busra-5 canım bana doktor iki doz vurucaz dedi bir tanesini akşam vurdu diğerini diğer akşam vurdu kalçadan bir yan etkisi de olmadı zaten 3 gün hastanede yatmıştım o süreçte vuruldum
anie guldenn1 erken doğum riski olduğu zaman bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için yapılıyor canım bende öyle durum vardı ama çok şükür erken gelmedi bebiş
Hazalert guldenn1 canım bana preeklemsi tanısı koyuldu idrarımda protein kaçağı varmış tansiyonumu yükseltiyordu erken doğum riskine karşı vuruldu