Nilsss1907 Fahriye1937 Hangi Medicana? Ben Medicana Çamlıca’ya gidiyorum. Ocağın 2. Haftasında zam yapmışlar. Normal doğum 15.000₺ sezeryan 17.000₺ muayene 704₺ nst 314₺ yeni fiyatlar
Rabiah Fahriye1937 canım ben medicana dan doğum paketi aldım 9 muayne + doğum 14 bine sadece doğum da alabiliyorsun sompo sigorta olarak bi araştır istersen hastaneden daha uyguna geliyor anlaşmaları
Hel Nilsss1907 Çok ilginç beylikdüzü medicana Normal 17 bin Sezaryen 21 bin Nst ücreti 400tl 🤷🏻♀️ Hepsinde sabit ücret olmalı aslında
Bortubocek Nilsss1907 medipol camlicadayim bende pazartesi sezeryan olcam 8.500 fiyati..medicanayla kalite olarak bi fark yok bence ya
Kizilciksurubu Nilsss1907 Merhaba, siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben de aynı hastaneye gidiyorum da :)
Nilsss1907 Betulhumaaltun Sağolun vallaha ilk gittiğimizde bu kadar değildi 2 ayda 1 zam geliyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor.Bazen diyorum niye ilk bu hastaneye geldim diye🤦🏻♀️
incitanesi__ Bende acıbademe gidiyorum gerçekten fiyatlar uçuk , ama konfor ve hijyen bambaşka bebişim için herşeye değer 🤎
incitanesi__ Laika ben halkbank çalışanıyım emekli sandığı özel sigortam var fiyatları daha belli olmadı , ama sigortasız normal doğum 41 bin , sezeryana 47 bin dediler Size ne kadar söylediler ben taksim acıbademe gidiyorum
Laika incitanesi__ ben altınuzade acıbademe gidiorm ssk geçmior allianz sigortam var yataklı çok azını karşılıyor sezryn olcam 44 bin + suit oda 25 bin. suite %15 indirim uygulıcaz dediler normal doğumu bilmiyorum hiç sormadım
incitanesi__ Laika anladım canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 💕 Pahallı evet ama gerçekten kendimi iyi hissettiğim bir hastane o yüzden yapacak bişey yok devam 😂
Nilsss1907 Rabiah Siz ne zaman aldınız doğum paketini şimdi öyle bir paket yapmıyorlar. Her fiyat almaya gittiğimde yapmıyoruz dediler şuan, önceden varmış galiba. Özel sigortada doğumdan 1 yıl önce yapılabiliyor yada 6 ay diye biliyorum. Biz zamandan kaçırmıştık.
Gokcebsyn Rabiah merhaba nereden aldınız acaba sigortayı ve tam olarak Nezaman şuan 24 küsür dediğiniz sigorta
Buuuuuurcuuuuuuuuu Nilsss1907 Anadolu sigorta dan sigorta yaptırdım 10 muayene +doğum 5.500 tl ye 2022 Nisan ayında Sigorta şartı sadece 1 kere regl olmaktı Çok araştırdım 1 sene 6 ay regl olmanı isteyen sigortalar vardi
Rabiah Nilsss1907 hayır canım özel sağlık sigortası alabiliyorsun sompo sigortadan hamile kaldıktan sonra da geçerli. Ben gebe kaldıktan sonra aldım. 4 ay önce 14 bine bu ay da arkadaşım aldı 16 bine samsun icin bu fiyat bi araştırın insallah işinize yarar