Bussss11 24 haftalık gebeyim, bebeğin sol böbreğinde büyüme var dedi doktor aynı durumu yaşayan var mı ?
Peri_kizi Bussss11 canım bende 24 haftaligim bana da dedi iki böbrekte de şuan normalin sınırında dedi her kontrole geldiğinde hatırlat dedi
HilalEyce Bussss11 bebiş erkek mi ? Bu süre içerisinde normal doğuma kadar düzelme ihtimali yüksek. Endişelenmeyin.
ozgebyrkl Bussss11 benim de 22 haftalıkken detaylı ultrssonda öyle çıktı. Sürekli de büyüdü ama şuan 33 haftalık ve küçülmeye başlamış. Küçülmese bile çok sorun olan bir durum değilmiş sıkma canını doğumdan sonra takip edilecek o kadar
Peri_kizi HilalEyce ewet erkek endişelenmemek elde değil içimde korku var sıkıntı olcak diye ama hayırlısı bazen bebek cisini tutunca da büyük çıkıyormuş ama bilmiyorum
HilalEyce Peri_kizi benim oğlumunda tek böbreği büyük çıktı. Doğuma kadar düzelmişti. Doğumdan sonra ultrason ile bakıldı sıkıntı çıkmadı. Erkek bebeklerde görülen birşey
Sevgiozdemir Bussss11 bana da böbrekte büyüme var dedi sonraki bi kaç kontrolde yine aynısını söyledi en son 32de ve 34te gittim yok dedi düzelmiş kız bebek bu arada ☺️
HilalEyce Bussss11 erkek bebeklerin bir çoğunluğu bu sıkıntıyı yaşıyor doğuma kadar düzelmiş oluyor. İnşallah sizinkide düzelir
Bussss11 HilalEyce ilk başta 3.8 mm çıkmıştı kontrol altında tutalım dedi 5 mm olmuş şuan inşallah gir an önce durur büyüme ve normal haline döner 🤲🤲
Kerimesayn Bussss11 bana da dedi doktor ama endişelenme doğuma kadar düzelen birşey bu dedi. Doğduktan sonra kontrol edilir ama önemli bi durum olmadığını söylemişti. Benim bebiş de erkek