ayseuarslan Kızlar nişan gelmesi nasıl bir şey yaşayanlar anlatabilir mi sonrasında ne gibi bir süreç beni bekliyor. Nişanım mi geldi gerçi ondan da emin değilim. Böyle çok az kanamalı-beyaz akinti karışık bir şey geldi. Çok az ama.
Zykbrkty ayseuarslan benimki baya yoğun sümüksü bi yapıydı rengide kahvemsiydi açıklığıma bakıldıktan hemen sonra geldi benim nişanım ama acil sezeryana alındım bazı sorunlardan dolayı
ayseuarslan Zykbrkty Benimki böyle beyaz normal vajinal akıntı olur ya onunla karışık kırmızı sümüksü bir şey. Ama çok çok az yani.
bihterquenn ayseuarslan haftaniz da yaklaşmış akintinizi doktorunuza bildirin bana nişan gibi geldi anlattığıniz
Esrakapdan Bende de şeffaf bi akıntı gibiydi ve o geldiğinden sonra yarım saat bir saat sonra peceteye açık renkli bı kan gelmişti ve hastaneye gittiğimde nişanımın geldiğini söylediler şeffaf akıntı geldiğinde sancılarım başlamıştı alta doğru bisiy batıyor gibiydi oturamiyordum ayseuarslan
melikedelibas @ayseuarslan Bence bildirin nasıl bir akıntı geldigini yazın doktorunuz size en doğru cevabı verecektir belki hemen gelin der belki sancı bekleyin der 🌸
ayseuarslan melikedelibas ay korku sardı birden. En son salı günü kontrolüm vardı. Demişti her an gelebilir hazırlıklı ol diye.
ayseuarslan Esrakapdan Bende bir takip edeyim. Bir güzel duş alayım. Ona göre doktoruma da yazarım anlatırım nasıl bir şey olduğunu. Böyle çok az bir şey olunca boşuna mı evham yapıyorum diyorum kendi kendime.
melikedelibas @ayseuarslan Hiç korkmayın Rabbim sağ sağlim kolayca bi avazda kavuştursun bizlerede dua et o esnada senin duan hemen o an kabul olur arkadaşım 🌸