Mnlya Kızlar kasıklarım agrıyo bazen canımı yakıyo batma seklındede oluyo bu haftalarda oluyomu sızdede varmı ?
Senemseninle Mnlya canım bende de oluyor bende senin gibi merak ettim dr.suan gidemiyorum ama adet sancısı gibide oluyor diğer türlü de inşallah bir sorun yoktur
Nurcin Mnlya sadece gece bacak krampları yaşamaya başladım. arada da bel ve sırt ağrısı oluyor. başka da bir sorun yok şimdilik. 20+5 olduk..
Smye Mnlya bende 22 haftadayız var Bayada yoğun ve bebek hareketleri bu hafta daha derinden daha asagılardan daha sert olmaya başladı Dr. Nuza danısınca bizi de bilgilendirir misiniz
33NAZ Mnlya bende öyle olmuştı serum taktılar ağrı kesici birde kanama olması diye iğne yaptılar ntsde sancım 15 çıkmıştı .. bebek sadece solda toplanmış orda hareket ediyordu
Mnlya Senemseninle 1 haftadan berı baskadı canm yururken falan agrı oluyo otururken kalkarken yatakta saga sola donerken agrı oluyo sendede aynımı canım yarın gıdıcem bende 5 haftadır gıtmıyorum meraktan catlıcam korluyorum bende senın gıbı
Mnlya Nurcin kramplar bendede basladı canım esnıcem dıye odum kopuyo hemen kramp gıtıyo bacagıma korkudan esnememeye calısıyorum 😀
Senemseninle Mnlya evet aynen öyle otur kalk sağ sol ayyyyhhh sıkıntı zaten dönmek benim belki enfeksiyon dur diye düşünüyorum ama bilmyrm
Reyyan1310 Bende tuvaletimi yaparken oluyor kasık ağrısı ve bel ağrımda bu ara fazla uğraştığım zaman ağrıyor ama belim daha yeni 20 hafta olduk
Selim_Alparslan Reyyan1310 canım bende 20 haftaya giriyorum da bende de 2 gündür idrar yaparken kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sağ kasık normaldeyse ağrıyor ama idrar yapınca çok ağrıyor senin geçti mi doktoruna sordun mu
Chan Adet ağrısı gibi kramplar her zaman olmuyor ve geçiciler. Beni en çok rahatsız eden iç bacak ağrısıydı. Dün doktora söyleyince magnezyumu her gün iç dedi.
Zeliha66 Mnlya canım korkutmak gibi olmasın benim başima geldigi icin söylüyorum doktoruna söyle bi rahim boyuna baksın.
Zeliha66 Mnlya Benim hamile kaldigimdan beri vardi kasık sancım doktora bi kaç kere söyledim normal dedi. En son kasıklarım çok fena egilemiyorum bile dedim muayene ettiki 3mm açılma varmış sancım varmış.
Shryrydn Mnlya ben cok fazla ev işi yaptıgımda falan cok oluyo. Kendimde biraz tenbelleşdim hamilelik doneminde. Hic canım kalkıpta bi şey yapmak istemiyo
Mnlya Shryrydn ben cok fazla ev ısı yapmıyorun artık canım mesela her hafta somu cam sılerdım mutfak dolabını falan sılerdım sımdı hıc ole yorucu seyler yapmıyorum
deletedmom947 Mnlya idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimde adet sancısı gibi sancılarım olmuştu enfeksiyon çıktı. Doktora gidene kadar bol sıvı tüketin
Mela Mnlya olur canım evet normalde yavaş hareket etcez bol su iccez yatakta donerken de dikkat etcez ben öyle yapıyorum dün gece sağa donmusum krampla uyandım valla zor döndüm düz oluyor normal ❤
Shryrydn Mnlya kaynanayla yawayınca işte mecbur yapıyo insan. Yapmayınca pasaklı diyo bide bana deylde konşulara diyo😒