Yarendemir_q İli yumurtalığımda 1,2 cm kist var. Amh 12. Yumurta kalitemi etkiler mi? Hamile kalan var mı bu şekilde ? Ayrıca 4 doktordan 3 ü çikolata kisti göremedim diyor diğer doktorum çikolata kistin var diyor ve ölçüyor
Ebebe Yarendemir_q canım kistinin boyutu 1.2 cm ise çok küçük dert etmene gerek yok benim 3 cm civarında kistim vardı aynı senin gibi bir çikolata bir hemorajik kist dediler. Cea 125 testi yapıldı riskli bı durum çıkmadı. Kaldı ki kistin o kadar küçük ki çikolata kisti olsa bile hamile kalmani engellemez ama bence testi yaptır en azından risksiz bir kist olduğunu bilirsin.4-5 ay doğum kontrol hapı kullandım 1 cm küçüldü kistim 2 cm capindaydi. 5 ay korunmadim 1 kez kimyasal geçirdim şimdi yine hamileyim. Çikolata kisti için doktorlar tüplerde bir şey yoksa 5 cm olmadıkça kist hamileliği engellemez diyorlar içini ferah tut kafana takma. Ben takmadigim ay hamile kaldım. Tam yildim aynı üzüntüyü tekrar yaşayamam kimyasaldan sonra dedim ve hamile olduğumu ogrendim
mmiraclee Benim yumurtalıklarımda 2 farklı kist çeşidi varken (biri çikolata kisti diğeri de patladı hastanede yattım hatta) vardı evlendim ilk ay hamile kaldım Rabbim ol derse olur🤲
Sahnedekimadam Sol 10 cm sağ 6 cm çikolata kistlerim var , 4 aylık gebeyim.. amh değerinin normalini bilmiyorum ama kistin çok küçük.. bebek hemen düşünmiyorsan soğan kürü denemeni tavsiye ederim canım
tatlisbirkiz Sahnedekimadam benimde aynıydı çikolata kistlerim canım ameliyat oldum çok sevindim senin adına o büyük kistlerle bana kesinlikle olmaz demişti doktorlar.. şimdi de hamilelik olması için uğraşıyorum işte tekrar etmesin diye kistler
Sahnedekimadam Yarendemir_q Ayy bilemedim.. İstanbudaysan Çapa takipliyim ben doktorları çok iyi bi görün istersen
Nurteke Yarendemir_q bence bir kac doktora daha daniş ama kist varken etkiliyor tabi Allah’ın takdiri ama çikolata kisti varsa oda etkliet gebe kalmani benimde evlenmeden on e kist vardi ama ilac tedavisiyle gecti her sene ben 4 5 kere kadin doguma kontrol e giderim hep varmi bi sıkıntı varsa erkenden bileyim diye tedbir amacli sincan devlet yakinmisin oraya da baktirabilirsin
Sahnedekimadam tatlisbirkiz Bana da heyet ameliyat kararı almıştı..ama doktorum evleneceğim için bekleyelim dedi şansa ilk seferde oldu 🙏🏼 umarım sizde güzel haberler alırsınız inşallah 🧡
Yarendemir_q Ebebe ay ne güzel yazmışsın içim rahatladı. İnşallah canım . Hsg temiz çıktı tüpler açık, yumurta rezervimde iyi pcoyum zaten