ilzannliy Kampanya bildirisinde 10 şubat alt değiştirme ürünleri olmasına rağmen sabah mağazaya gittiğimizde güncelleme geldiğini ve o ürünlerdeki indirimin kaldırıldığını söylediler, son gün böyle bi şey yapmalarına anlam veremedim gerçekten. 🤷🏼♀️
arirangg ilzannliy Uygulamada da yayımlamışlar. Deprem bölgesine çok ürün gönderildiği için ürünler tükenmiş. İndirimi ertelemişler sanırım
ilzannliy Meliyyke kampanya ile ilgili bilgilendirmeyi göremedim aldık artık indirimden sonra zam gelir diye bazı şeylere gelmişti çünkü yavaştan
[silindi] ilzannliy tskler canım buhar makinesi almak istiyorum bende yarın gidip bakıyım int denemeden almak istemiyorum
ilzannliy [silindi] evet bende görerek alma taraftarıyım hem de mesela bugün 1 üründe indirim var almak istiyorum kargo parasıyla o indirimin anlamı kalmıyor
Bmsbl Alt değiştirme ürünlerine ben de çok baktım belki sonradan indirim gelir diye ama yoktu. Çanta hazırlayacağım almışken indirimli alayım diye düşünüyordum
[silindi] ilzannliy buhar makinesi ile nimonun taşınabilir nebulizatörü ciddi anlamda indirime giriyor ona da bakın isterseniz illaki lazım olacak çünkü ben doğmadan alıyım dursun diyorum
Mervegvn123 Bebegimmmm12345 deerma f628s indirimden önce almıştım 1200e indirimle 800 lere düşüyor sanırım daha bebiş yolda ama biz kendımız için kullanmaya başladık ben memnunum 2 aydır kullanıyorum
[silindi] Bebegimmmm12345 gidip baktım da mağazaya hiç kalmamıştı yarın başka bi mağazaya bakacağım olmadığı için hiç bişi önermediler hangisi varsa onu önerecekler muhtemelen 😂
Bebegimmmm12345 Mervegvn123 merhaba buhar makinesi önermiştiniz bana. Aldım bugün. Deneyeyim dedim. Üst hazneyi çıkardım alt tarafı komple su dolmuş acaba cihaz mı arızalı yoksa normal mi.