Simonetta Sila2611 evet ne yazık ki. Pozitif perinatolojide yaptırdım ben. Sonra muayeneye de orada devam ettim. Profesör dr Aytül Hnm bakıyor zaten. Doğumu da ona yaptırmayı düşünüyorum hatta şimdilik.
Aysegulinanc Tubacnr bende bu hafta orda yaptıracağım memnun kaldın mı canım kaç dakika sürdü ve doktorun adı neydi
Mervegvn123 Ozlemmisss bende Avrasya hastanesıne gıdıyorum kucukkoyde doktorumdan suanlık memnunum benım size sormak istediğim sigortadan aldım parayı demişsiniz bu normal ssk mı yoksa özel sigorta mı nasıl aldınız
Ozlemmisss Mervegvn123 Eşimden dolayı özel sağlık sigortam var. Biliyorsunuz doktorlar hangi sağlık sigortası olursa olsun direk nakit alıyorlar parayı. Bende verdim muayene girmeden önce. Çıktıktan sonra da detaylı fatura ve doktor tedavi sonucu raporu istedim. Sigortaya gönderdim %90 i karşıladı ben 150 tl falan vermiş oldum
Ozlemmisss 1anne2bebek__ keşke oraya gitseydim. Kendi doktorumda medicalparkta farklı olmasın diye düşündüm güya 🤦🏻♀️
Mervegvn123 Ozlemmisss benımde dogum teminatlı özel sağlık sigortam var ama karsılamadıgını söylediler sizin adınıza sevındım alabilmişsiniz
Ozlemmisss Mervegvn123 Kuşum fatura edebiliyorsun. Hangi sigorta sizinki? Benimki allıanz. Mobilden yükledim bende. Bence sen ara fatura etsem karşılıyor musunuz diye bi sor.
sedcak Mervegvn123 merve hanım benimde özel sağlık sigortam var. Hastane karşılamıyor dedi 1850 tl ödedik ama daha sonra hastaneden aldığım fatura ve raporu uygulamaya yükleyip ödediğimiz paranın %80ini geri aldık. Siz bir araştırın. Süresi geçmeden sanırım 15 günde yapmanız lazım bu işlemi.
Myys Ozlemmisss ben de Gop madicalpark a gidiyorum ama detaylı ultrason araştırıyorum diz neden pişman oldunuz
Ozlemmisss Myys Çok ilgili değildi canım kısa kısa cevaplar falan verdi. Uzun uzun bakıyor asistanına bişeyler söylüyor anlamıyorsun tedirgin oluyorsun sonra. 15 dk sürdü Bi de başka yere git bence. Doktorunuz kim?
1anne2bebek__ Myys eğer gitmediyseniz naçizane tavsiyem Google’dan Salim sezer i bir araştırın derim. 25 dk falan sürdü benim muayenem ne sorsam gayet sıcak kanlı Güleryüzlü cevapladı. Muayene ederken de o kadar nazik davrandı ki. Ben çok memnun kaldım
Tubacnr Aysegulinanc gayet iyiydi memnun kaldım yarım saat kadar sürdü doktorun adı şehri pinardi sanirim
Selmanur10 Sila2611 Ben Batmanda yaptırdım o gün içerisinde de doktora muayene olup randevu varsa 650 tl ama o gün içerisinde muayene olmadan başka zamana randevu aldım 750 tl yaptırdım 3 hafta önce
Ozlemmisss Seda61- çok baştan savma baktı. Eşim bişey soruyor hıhı hayır evet böyle cevaplar veriyor 😒
Melike1234- Sila2611 istanbulda güneşli Erdem hastanesinde 1000 tl yaptırmıştım 1 ay önce ve çokça güzel ilgilendi doktor 40 45 dk kadar sürdü 4 5 resim vardı raporları CD leri verdi
Myys Ozlemmisss anladım teşekkür ederim. Benim doktorum shahla hoca, Bana yaklaşık 45 sürüyor renkli ultrason dedi
Mervegvn123 Ozlemmisss demir sağlık benim sigortam 15 gün dedi hanımefendının biri ama gün içinde arayıp bır bılgı alayım tekrar teşekkür ederim
Mervegvn123 sedcak yaa 15 gün geçti gecen ay yaptırmıstım detaylı ultrasyonu 😔 ama sıgortaylada görüşmüştüm karsılamıyor dedıler harici bilgi vermediler kısmet değilmiş demekki teşekkür ederim