Csknaz Merhaba kızlar 2021 yılında haziran ayinda oğlumu almıştım burda kucağıma nasipse bi bebeğimiz daha olucak bakalım neler bekliyor beni sizler nasılsınız 🙏
eflininannesi1 Csknaz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al insallah bende 2022 nisanda burdan ayrılmıştım tekrar katıldım 2. ile ☺️
eflininannesi1 Esrahmet bende öyleyim ikinci gebelikler de hep bulantı sorunu hep var sanırım ya 😮💨 herkes öyle yazıyor
Esrahmet Csknaz acayip midem bulanıyor devamlı istifra ediyorum ne yemek yiyebiliyorum nede su icebiliyorum aşırı halsiz bırakıyor oda
Csknaz Esrahmet hadi ya Allah’a sukur bende ilkte olmadı bunda da olmadı daha öyle bisey zamanla geçiyormuş bu bulantılar da
faffabayy Hayırlı olsun 😌 ben en son 2020nin başında ayrıldım buradan şimdi ikinci bebeğim için yeniden buradayım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn inşallah 10+5 bizimde ❤️
Esrahmet Csknaz hemde nasıl birde 3 yasinda kızım var mecbur ona yemek fln hazırlamak zorundayım acayip zorluyor 😔
Mebk Csknaz bende 2.bebegime hamileyim 19 haftalık olduk ama 12 13 haftaya kadar çok bulantı yaşadım çok şeyden tiksindim ilk hamileliğimde böyle değildim hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah 🤲
Busimss Csknaz sağlıkla gelsin bende 2022 Temmuz da oğlumu kucağıma almıştım şimdi 2.ye hamileyim bu biraz daha zor geçiyor oğlumda zorlanmamıştım hiç.