Ebrarliva Zeynepozcan zaten bacak atmadım ben tatlım farkindamsiin sadece başı kemik yapsiindna kafa yapısından anlayan tecrübeli annelerimiz var onlara sordum eğer sen anlamiorsun cevap veremem bile gerek yok sizin gibilerin linclerini kaldiramam postmda yeriniz de yokk
Ruvii Biz kız dedik diye kız erkek dedik diye erkek doğmuyor Allah neyi nasip ederse o doğuyor ama hamilelik heyecanımızla hemen öğrenmek istiyor olabiliriz şu zamanda kendimize moral arıyor olabiliriz duyar kasmaya gerek yok
Ebrarliva Ruvii evet işte bublar konsumak için konuşuyor zaten kalp kırmayı sevmem ama psotuma girip linç edeceklein kalbini çok kötü kırarım girme kardesin psotuma halla halla size ne benim ne sordugimdan
Ebrarliva Lyamayy ayyy hadi inşallah yaaa😍😍😍 bende herkese tahmin. Yapiorum nedense bende erkeğe benzetiyorum 🌹🌹
Ebrarliva Ebrarliva @Papiiii @Mustafayigitvebeytugannesi @Sermec27 @Vildantas sizi etiketledim görmediniz sanırım ya bakarmisiniz kızlar 😍😍♥️♥️
Papiiii Ebrarliva hicbirsey soyliyemiycrm malesef bebek kesinlikle belirgin degil sirt ustu bri fotosu lazim