Oznurtopal Kızlar merhaba. Hurma tüketicem insallah eve geçince. Rezene çayı içiyorum su içiyorum elimden geldiğince. Evde bulgur pilavı yapicam iyi geldiğini duydum. Bestlak damla alsam mı sizce yada size iyi gelen başka önerileriniz var mı
2aslan_annesi07 Oznurtopal ben humana kullanmıştım süt getirici çay ve duş almaya çalışın yada sıcak ıslak havlu koyup göğsünüze masaj yapın
Eessmmaa Oznurtopal bende 20 gun once dogum yaptm sutum cok az doktor hümana steel tea cayı kullan dedı yenı basladım tadıda cok guzel ama en ıyı duş ve uyku bnce ve psikolojının ıyı olması
Kubukargl Oznurtopal ben doğum yaptığımda bestlak almamı söylemişlerdi aldım kullandım sütümü arttırmıştı başka bişey kullanmama gerek kalmamıştı şimdide ara ara kullanıyorum sütüm yetersiz değil ama çoğalması için kullandığınız zaman fazla süt akıntısı yaşayabilirsiniz haberiniz olsun
Edafmo Oznurtopal bol bol su, rezene çayı ve Solgar vitamin kesinlikle. 3.günde maşallah maşallah güzel gelmeye başladı sütüm. Solgarın çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Oznurtopal 2aslan_annesi07 evet alıcam inşallah dikiş yerine su geçirmez bant yapistirsinlar diye bekliyorum. Ben de rezene çayını aldım humana
Oznurtopal Eessmmaa uyku konusunda sorun yok şimdilik şükür. Stres yapmamaya çalışıyorum. Rezene çayı aldım ama bestlak damla denicem o da olmazsa humananın başka caylarina bakıcam insallah
Pentate Oznurtopal sıcak duşşş be masaj ben doğum yaptım süt gelmedi 20 gün damla damla arttırmak için uğraşrık yazdığın herşeyi kullandım ama en cok sıcak duş masajdan sonra randıman aldım 20 günün sonunda artık çağlayandım😂
Edafmo Oznurtopal ilerlemeden kurtulursun inşallah kuzum bir de bol bol sıcak masaj yap koltuk altından göğüslerine o da hafifletiyor mastiti