Anne0909 Kızlar bebeğimin bacak boyunun kısa olduğunu söyledi doktorum korkulacak birşey mi ne gibi sorunlar yaratır daha önce yaşayan oldu mu hiç
Sahra_su Anne0909 ultrason ciktisinda kaç hafta kaç cm yazıyor. Bacak boyu 7 ile çarpınca boyu yapıyor. Aman herkese bisey söylüyorlar yok karin çevresi küçük yok kilosu az yok kafasi büyük çok umursamayın bence
BenimKucukYazCicegim Anne0909 senin kullanıcı adın az önce numaraydı nasıl değiştin 5 dakkaya? Bide hakaret ediyorsun. Sana ne dedjm ben? Şaka yaptım o nasıl kullanıcı adı dedim. Allah allah ya
Anne0909 BenimKucukYazCicegim o şekilde oldu ve düzeltemedim ayrıca ben zaten bayan kuaförüyüm numaramı açık bir şekilde kullanıyorum ben rahatsız olmazken siz neden rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim
OzgeSrc BenimKucukYazCicegim hanimefendi istem disi yapmis kullanici adini sonrada duzeltememiş . Müdahale edip düzelttik. Daha fazla konunun uzamamasini rica ederiz 😊🌸
BenimKucukYazCicegim Anne0909 Ya bana ne niye rahatsız olayım istersen tc numaranı yaz. Sadece şakayla sordum. Neyse yazma bana bidaha tövbe tövbe çattık ya