Mylifeem Şekerden dolayı suyum fazla salı gününe gel yatış verebilirim dedi önceliğim normal dedi salı günü bakıcaz dedi doktor yani açılmam sancım falan olmadan suniyle doğum yaptırırlar mı
3kuzuAnnesiyim Haftada bile suniyi kabul etmedim sancimi bkledim. Bi sorun yoksa 42 ye kdr beklenir neden 39 da suni aliosun ki her bebegin gelis zamani farklidir. 2 gebeligimde 41 de oldu hic bsy kabul etmedim ikiside ayni sekilde dogal basladi ve dogurdum. Simdi 3. Gebeligim Allah izin verirse yine son gune kdr kndi gelene kdr bklicm
asetonluoje Önceliği normal olsa suyunuzun gelmesini ya da sancınızın gelmesini beklet. Sezaryen yanlısı bir doktor belli ki. Bu arada ben de 39+0 dayım beklemedeyiz
Mylifeem @3kuzuAnnesiyim salı kontrolüm var 37 haftayken 3256 idi bebeğin kilosu salı günü kilosuna bakarız yatış yaparız salı hazırlıklı gel normal mi diye sordum önceliğimiz normal dedi ama neye göre normal dedi bilmiyorum
3kuzuAnnesiyim Mylifeem bilmiorum bebehim 4 kilo bile olmustu dogurcam dedim. Ki ben minyon bir kadinim 1.58 yani:)
Mylifeem @asetonluoje şekerden dolayı riskli gebeliğe gidiyorum 37. Haftada 3256 işi kilosu salı hazırlıklı gel kilosuna bak yatış verilen büyük ihtimalle dedi normal mi diye sordum önceliğimiz normal dedi