blogmomies Beta Hcg 24328,0 yazıyor . Bundan anlayan var mı sevgili anneler 🙏🏻 Gebelik ne kadarlık oluyor 🙂
femme blogmomies Hayırlı olsun ♥️ beta degerıne gore kaç haftalık oldugu hesabı yapılmıyor . her gebelıkte farklı. ama şuanda sıızn kese ve kalp atışını duyma vaktınız gelmış ♥️
2aslan_annesi07 blogmomies betaya göre hesap yapılmıyor son adet gününüz ne zaman sa ona göre hesaplama yapin
Melike6060 blogmomies öncelikle hayırlı olsun benim 15000 di gittiğimde 6+4 günlüktü kalp atışını duymuştuk miniğin 🥰
blogmomies 2aslan_annesi07 Son adet gününe göre büyük çıkıyor ama doktor 4 şubatta 3 haftalık kadar demişti .
blogmomies Melike6060 Şuan betam bu kadar ama 4 şubatta 3 haftalık gibi demişti doktor . O zaman haftam çok da doktor bilemedi mi acaba 🙂
blogmomies femme 4 şubatta 3 haftalık gibi demişti doktor . Sadece kese görünmüştü. Kalp atışı zamanı gelmiş o zaman 🥹 Teşekkür ederim ☺️
femme blogmomies o zaman daha yenı 5 hafta oldu belkı kalbı duyulmaya bılır betanız baya ılerlemıs ♥️
Melike6060 blogmomies kişiden kişiye değişiyo bazen değerler ama doktora gittiğinzde kalp atışını duymuş olursunuz inşallah 🙏
Sevddos blogmomies Canım değer yanlış çıkmışta olabilir mesela benim 26binlerde çıkmıştı doktora gittim ama görünmedi normal de bu değer de görünmesi lazım meğerse değerim 2600 civarlarındaymış bir hafta sonra tekrar gittim 6haftalık olduğu anlaşıldı kalp atışını falan duydum sen tekrar bi doktora git istersen
Melike6060 blogmomies benimde öyle son adetle uyuşmuyodu ama ultrasonda net olarak çıkıyo ne kadarlık olduğu