Gzmgzm123 Merhaba, 33+1 haftalık gebeyim geçen haftadan beri sağ kalçamda geçmek bilmeyen bir ağrı var adım atamıyorum canım çok yanıyor. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda ne yapsam iyi gelir kalan haftalar bu acıyla geçmez 😔
betul22 Gzmgzm123 bende 33 haftadayim ilkde hiç yaşamadım bu durumu 2. Gebeliğim kalcam ağrıyor eğer evi temizlemjssem çok ayakta kalırsam kramp oluyor duzgun yürüyemiyorum gece aynı tarafa yattigimda ağrı oluyor ılık duş iyi geliyor rahat kıyafetler banyo yapinca lifle masaj yap dairesel hareketlerle çıkınca nemlendirici sur banyo iyi geliyor bana
yagmurlu Gzmgzm123 Merhaba , aynı durum bende de oldu yürüyemecek haldeydim doktor kalsiyum verdi 1 hafta sonra geçti düzenli kullanıyorum ilaçlarımı.
Nurteke Gzmgzm123 ben daha 10 haftaligim bende de oluyor sol kalçamda benim de yakı kremi var eczane de ben ondan sürdüm gecirdi yarım saate sirt agrisina falanda çok iyi geliyor
Etkinmhmt Gzmgzm123 belki 2 ye çıkarır günde valla zor hamilelik inşallah sağ saglim kucağımıza almak nasip olur 🤲
Gzmgzm123 betul22 bana da sıcak duş ve sıcak su torbası iyi geliyor ama asla tamamen geçmiyor bende düzgün yürüyemiyorum ciddi anlamda hayat kalitesini düşüren bir durum😔
Semiha03 Gzmgzm123 sıcak su torbasını doğum yaklaşmadan kullanmayın kalça bel karın bölgesinde doğumu tetikliyor
Gzmgzm123 betul22 söyledim ama muayene etmem gerekiyor dedi haftaya cuma kontrolüm o zamana kadar dayanmam gerekiyor galiba 🤦🏻♀️
Binnur-cam Gzmgzm123 doktoruna söyle canım ya magnezyumu günde 2 adete çıkarır yada hergün magnezyumu yüksek sade soda iç der anca öyle rahatlarsın ağırlaştık artık rahim baskı yapıyor normal arada bir benimde tutar ağrısı bazen kitlenşr gibi oluyo bacağıma vuruyor sonra geçiyor .
Binnur-cam Gzmgzm123 Allah yardımcın olsun canısı yapacak bişi yok dayan biraz daha az kalmış sağlıkla gelsin inşallah
Semiha03 Gzmgzm123 basen bölgesinin sanmıyorum tehlikeli olacağını ama karın bel be kalça riskli diye biliyorum