Ecrinn41 Merhaba kozlar ben Medical park arzu hamıma gidiyorum. Aslında memnunum ama muayene ücretleri çok fazla 715 lira doğumda 13500 dediler ama sürekli değişiyor. Siz hangi doktora gidiyorsunuz ne kadar veriyorsunuz muayene ücreti falan?
Gzmmm123 Ecrinn41 medicalpark ümit Aydın benim doktorum evet pahalı ama en azından ilgili bi doktor diye düşünüyorum daha önce Konak hastanesine gittim memnun kalmadım malesef
Betul_44 Ecrinn41 merhabalar medical park ünal hocaya gidiyorum 800 küsür muayene ücreti doğum için biraz önce konuştum 16.500
Momdiary Gzmmm123 merak ediyorumda biri bana orada doğum 30 bin demişti sizin özel sağlık sigortanız mı var onun için mi bu fiyat? Yoksa bana mı yanlıs bilgi verdiler
Bisraag Gebze yuzyila gidiyorum muayene 665₺ dogum 8500₺-9000₺ arasi normal ve zorunlu sezaryen fiyati bu sekilde
Bisraag NurTati 10 ocakta sordum benim de mart basi gibi falan gorunuyor dogum, degismez dediler o zamana kadar bakalim. Ekonomik isler de biraz kismet malum bizde 🤭
aleynadumluu Golcuk Medar Hastanesi Dr. Ahmet Coşkan muayene en son 565 tl di sanırım özel sağlık sigortası olduğu için 15 tl ödüyorum. Doğum normal-sezeryan 8500 tl
Gzmmm123 Momdiary benim bişeyim yok normal sgk var muane ücreti 830 falan olması lazım doğum ücretini eşim sormuştu 15 bin demişlerdi normal sezeryan farketmiyor canım
Gzmmm123 hlozdem yani ilk günden beri gidiyorum seviyorum doktorumu ilgili bi doktor güzelce bakıp inceliyor güler yüzlü çok hastası var sıra bekliyorsunuz sadece çok az 🫠
kalbiminpariltisi hlozdem beş dakika olmadı fiyat alalı :) ümit hanıma gidiyorum normal sezeryan fark etmiyor 16.500 şuanki güncel doğum fiyatı. Muayenesi de 830 tl. Çok ilgili güleryüzlü birisi :)
hlozdem kalbiminpariltisi bende kendi doktorumu değiştirmek istiyorum ümit hanımın ismini çok duydum hekimliğinin yanında samimi olmasını ve rahatlıkla herseyi sormak istiyorum umarım öyledir
1ayparcamvar kalbiminpariltisi bende ümit hocaya gidiyorum doğum ücretinin içinde oda süslemesi foto çekimi vs var mı bi bilginiz var mı bununla ilgili
Yagmurella41 Kocaeli gölcük medar sare doğana gidiyorum cok memnunum muayene 565 tl dogum 8bucukmuş simdilik 😊