Merhaba tatli anneler bu kotu gunlerde benim yasadigim pozitif anlarla sizlerde belki biraz moral bulursunuz hemde bu zor gunlerde dogumu bekleyen annelere de fikir olur diye hikayemi yazmak istedim. Bol bol dua edelim bizlerin duasi daha cabuk kabul olurmus oyle diyorlar..
burada zaten post acmistim sancilarin basladigi ile ilgili cumartesi gecesi normal regl dongumde olan bel agrisi kasik agrisi olayi gibi agrilarim vardi ama uyuyabildim 2 bucuk saat arayla felan tuvalete gitmisimdir tuvaletim var hissi var ama tuvalete gidince tik yok🤷🏽♀️ Sabah oldu esim ise gitti ben sicak bir dus aldim annem ve kardeslerim memleketteb gelmisti bizdelerdi beraber kahvalti yaptik hala sanci vardi ama o kadar da rahatsiz etmiyordu dedigim gibi hatta izledigimiz bir dizi vardi stranger things son sezon son bolumu izledik kahvaltida ve dedimki aha simdi dogurabilirim rahatladim😁😁😁 sonra sancilar artik yarim saatte bire dustu kardeslerimle yuruyoruz squat yapiyoruz felan keyifle geciyor zaman esimin de isi uzamisti onu beklerken kahverengi ve kan karisimi bir sey geldi ve nisanda gelmisti. Sonra esim geldi 16.30 civariydi evde corbami felan ictim ciktik. Evim 4. Katta ve asansor felanda yok inerken uc kez sanci tuttu arabaya bindik artik surekli sanci vardi sanki ama gercekten siddeti dayanilqmayqcak gibi degil ben gulmeye muhabbwte devam ettim hep. Hastaneye acilden giris yaptik ebe bakti 4 cm acilmam varmis ama ben eve gitmek istedim ebede gitme bence rahim agzi cok yumusamis yetistiremezsibiz dedi tmm dedin yatis gerceklesti gule oynaya dogumu bekleyecegim alana gectik annemle esim ve kayinvalidem disarda kaldi. Kendi sancimda coktu ama hizlandirmak icin suni sanci baglqdilar nst de goruyordym 100 olmustu sanci ama bende oyle daglari delecek duvar tirmanacak bir aci yoktu inanin. Ebe geldi dedim sizce ne kadar surer acilma vs o da ilk dogumsa daha cok yolunuz var dedi. Ama ben inanmadim cunku hep spor yaptim yuruyus yaptim cok hareketliydim hatta o sanci tuttugu cumartesi gecesi dha yatmqdan squat ve birkac hareket yapmistim yani etkilerini gosterecekler ve hizli dogum yapacagim dedim kendi kendime yurudum hareket ettim ebelerde dogurmam diye konteole bile gelmiyordu bu arada 17.30 gibi basladi bu surec sonra uzanmami istediler nstde daha kontrolllu olmalari lazimmis vs vs annemde bana bakiyor aci yokmus gibiyim ama endiseleniyords ebeleri cagirayimmi baksinlar diyor yok diyorum ama bana artik bir ikinma hissi gelmisti okudugum hikayelerden aklimda kalanla artik sonq geldigimi anladim. Ebe geldi bakalim ne kadar acilman olmus zannetmiyorum ama dedi sobra sok olarak bana bakti ve kacinci dogumun dedi ilk dedim cok guZel ilerlemissin suyunu patlaticaz acilman 10 cm dedi annemi aldilar suyumu patlattilar oyle rahatlqdimki ve sonra agri geldikce ikin dedi ebe uc kez felan ikindim ve 5 subat 19.50 de bebegim geldi gogsume koydular sicacikti.. sonra biraz kesi ve yirtilma yasanmis dikislerim oldu dikis asamasi biraz acitti uyusturdular ama benim dokularim yipranikmis neden bilmiyorum 🤷🏽♀️ Bu yuzden dikisim uzun surdu ve icerden disardan cok olmak zorunda kaldi orda biraz aglamis olabilirim ama cokta aci dolu degildi. Tamda hayal ettigim gibi bir dogumdu ebem bana cok edepli dogurdun hic bagirmadin bile ve cok uyumluydun dedi bu da beni cok mutlu etti. Size tavsiyem bagirarak ses cikararak enerjinizi tuketmeyin derin nefes alin ve guzel seyelre odaklanin ben hep bu kalici bir an degil birazdan gececek ve buradan bebegimle cikwcagim diye dusundum sizde oyle yapin umarim herkes cok guzel dogum gecirir ve yavrusuna kavusur uuzn oldu kusura bakmayin. Dualarda bulusalim memleketimizin bolbol duaya ihtiyaci var. Allah yardimcimiz olsun💘