Aleyunll Gebelikte 11.haftadayım.ve gaz problemimle birlikte geyirme durumum arttı. Doktor buna bir çare bulabilir mi ? Uyku uyuyamıyorum bu durum yüzünden. :(
Semaa34 Aleyunll 16. Haftadayım aynı durum bende de var 12.haftadan sonra benim daha da arttı biraz rahatsız edici ama kendime şaşırıyorum açıkçası yüne de rahatlayınca geçiyor o şaşkınlık
melahat92 Aleyunll Çaresi yok gibi onun galiba ya elinizden geldiğince gaz yapan yemeklerden uzak durun
Aleyunll Susu_09 önceden böyle bir problem yaşıyordum zaten şimdi daha da arttı çok sıkıntılı rahatsız edici bir durum umarım çocuğa bir zararı yoktur bu durumun.
Aleyunll Semaa34 hep mj böyle yoksa hamileliğin ileri ki dönemlerinde geçiyor mu ? Çok rahatsız edici umarım geçer çocuğum da gazlı olmaz inşallah
[silindi] Aleyunll 10. Haftam bitti. İki gündür gaz sancısı cekiyorum direk uyumak istiyorum, gebelik öncesi asla böyle bir pronlem yoktu. Karnım kaskatı oluyor her yerim gaz doluyor gibi. Soğuk süt içmiştim ilki ondan olmuştu asla asla soğuk süt içmeyin 🤐