[silindi] Merhaba hanımlar, ikili test için 11+1 mi, yoksa 12+1 mi uygun. Sadece bu günlerde gidebilirim doktora. Biri 12 hafta biri 13 hafta başlangıcı oluyor. Siz kaçıncı haftalarda gittiniz
Sedavedoga [silindi] ben 12. Haftama girdiğimde yaptırmıştım canım zaten doktorda söyler eğer önceden gideceksen
Tgcmrt48 [silindi] ben 2 gün önce gittim 12+4 de yaptırdım, ultrasonda bir sorun yoktu şükür şimdi ikili sonucu bekliyorum
Sinemenem [silindi] 8 haftalık gebeyim dün doktora gittim 4 hafta sonra gel ikili test yapıcaz dedi sana da fikir olur belki yani 12 haftada çağırdı
[silindi] Sedavedoga yani 11+1 gibi dimi canım, ben bu günleri karıştırıp duruyorum 🤭 12. Hafta = 11+0/11+6 diye biliyorum ☺️
Hayriyekeles [silindi] Doğru biliyorsunuz. 11-14 hafta arası dilediğiniz gün gidebilirsiniz. Yeterki 14. haftayı geçirmeyin. Ben 13+1 de yaptırmıştım.
Sedavedoga [silindi] ben 12+1 de yaptırmıştım bence sizde öyle gidin 14. Haftaya kadar gidebilirsiniz
Frht-cnss [silindi] Ben bi doktordan 12. Haftanın en uygun hafta olduğunu duymuştum bence 12 de yaptırın
defneveannesii_ Dillaraaa Öğrenemedimm ben maalesef kız gibi dedi tahminde bulunabilirim dedi ama henüz küçük net bişi diyemem dedi doktorum 🙈
Dillaraaa defneveannesii_ net söylemiyorlar ama genelde tutturuyor doktorlar inşallah bende öğrenirim ☺️