irem-52 16.haftadayım inanılmaz kaşınıyorum özellikle geceleri. Cildiyede randevu yok 20 gün sonraya var ancak. Nolur başına gelen varsa ne yapmalıyım söylesin
Ovgusss irem-52 irem-52 ben iki ay çektim o illeti uykularım haram olmuştu her yerim yara içinde kaldı ilaçta kullandım ama bir süre sonra kendi kendine geçti
irem-52 Kaşıdığımda kıpkırmızı oluyor kaşıdığım bölge alerji gibi. Karnım sırtım bacaklarım kalçam çok fenayım , normalde kızarıklık ya da başka bişey yok görünürde , fakat kendimi yırtmak istiyorum kaşımaktan
Baharbade10 irem-52 ben aynı bu durumdayım eksiği yok fazlası var gitmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı geçmiyor , vücudum çok kötü durumda
irem-52 yarenscskn denemedim hiç , bol bol yağ sürüyorum vücuduma, gece artıyo zaten gündüz çekilmicek gibi değil gece mahvediyo
Emmmyyy İnanılmaz bir uyuz salgını var bende 1 ay once oldum geceleri artiyorsa uyuz olabilir. Cildiyeye randevu bulunmuyor evet ama sağlık ocağına gidip doktorunuza mutlaka danışın cok illet bisey inşallah siz yakalanmamişsinizdir.
Karadenizz37 Aynısı bende oldu göbek kısmı değilde bu yan kısımları çamaşırımın lastik yerlerine denk gelen iki yan boşluklarımın olduğu yerler öyle tatlı tatlı kaşınıyoduki isilik olmuş gibi kırmızıydı randevuda düşüremedim en sonunda çaresini arko krem yeşil olan varya naturel yılların kremi onda buldum zaten sürünce öyle bi ferahlama geliyoki duşunu al kurulan güzelce sür bol giyin bi kaç gün ben o şekilde atlattım 4 günde kayboldu çok şükür şimdi 30+1 im bidaha olmadı
irem-52 Hepinize çok teşekkür ediyorum umarım ben de ,benim gibi olan gebe kardeşlerim de bi an önce kurtuluruz bu kaşıntıdan. Söylediklerinizi dikkate alacağım