Nesrinkilicc Bu tarihte planlı sezeryanı olanlar kimler şuan kaç haftalık ve kaçar kilo acaba şimdiden sağlıkla gelsinler 😘
_almirasmom Nesrinkilicc sabah catı muaynem var normal e musaıt deılsem bende sezeryan ı 03.03 dusunuyorum😃
1Gunes Nesrinkilicc benimde ultrasonda ve son regl tarihine göre 03.03.2023 gözüküyor ama o vakte kalmayız gibi.
_almirasmom Nesrinkilicc 35 haftalık olduk bugun kılosu en son 32+5 te 1915 tı bugun tekrar soylerım kılosunu☺️
Ovgusss 3.3 güzel tarihmiş ya bunu hiç düşünmemiştim 😄 çatıdan sonra sezeryan derse böyle isteyeyim bari😄
haticebutun benim 3.3.2023 35+3 üz sezaryan allah nasip ederse kul plan yaparmış kader gülermiş bizimki sadece niyet bu şekilde
_almirasmom Ovgusss ay canım sezeryan mışım 😥 normal doguma musaıt deılmısım catı kemıklerım darmıs 😥 12 marta sezeryan gunu verdı :(
Biirce Benimde kısmetse inşallah 3.3.2023 planlı sezeryanım var🙈 şuanda 35+5im. Bebeğim iki gün önceki kontrolümüzde 2500 kiloydu 💕💕🧿
Seydalii Nesrinkilicc beeeeennnn 🥰🥰🥰 Allah izin verirse bizim de sezeryan günümüz o tarih.Doktorumuza bu tarihi söylediğimizdee ooo ilk sırayı siz kaptiniz dedi 🥰🥰🥰35+6 yiz.geceden sonra 36 olacaz
Esmaky Nesrinkilicc 02. De olcagım aslında 3 de olur dedi doktorm hafta sonu olmadıgı ıcın kabul etmedm hiçte fark etmedm vlla tarihe smdi siz yaznca fark ettm 😀😀
Btlzmr Nesrinkilicc bende doktoruma geçen gün tarihi söylediğimde olur ama yine o gün gelmeden bakarız demişti şuan 35+1 haftalığız.