Herkese iyi akşamlar bebeğim 29+4 de dünyaya geldi 58 gün küvezde kaldı şu an bugün tam 5 aylık oldu düzeltilmiş 3 aylık. Kızlar bebeğim de em başından beri meme reddi vardı ama son 1 haftadır mama reddi de var kafayı yemek üzereyim. Açlıktan ağlaya ağlaya morarıyor meme veriyorum 2 dk emip tekrar ağlama krizine giriyor ardından biraz sakinleştiriyorum mama veriyorum yine aynı ağlama krizine giriyor. Doktoru mamayı sevmemiş olabilir dedi mama değiştik bebelac aldık onda da aynı , aptamil aldık onda da aynı yani naştıysam beceremiyorum beslenme aralığını aç dediler açtım 4 saat aç bıraktım 4 saat sonunda doktorum 120 ml içmesi lazım dedi çocuk zar zor 30 içti doktoruyla iletişim halindeydik saatleri ve mama miktarını bildiriyordum beslenmesi çok kötü dedi 😞 hatta serviste bir kaç gün yatırıp sonda takıp besleyelim de dedi bunuda ben istemedim.. 1 gün 1 hafta 1 ay o şekilde beslendikten sonta eve gelip tekrar aynı şeyi yaşayacağım. Nolur akıl verin ya başına gelen var mı n’aptınız çözümünüz ne oldu 😞 zaten yaşıtlarından boy ve kilo olarak çok geride şimdi de yemesi kötü artık düzeltilmiş yaşıtlarına göre de kötü olacak 😞 mama hipp kullanıyoruz önceden içiyordu seviyordu ne oldu da sorun oldu anlamadım ağzına biberon giriyor biraz içtikten sonra ağlıyor kaşıkla besliyorum yine aynı şırınga veriyorum yine aynı