ElifAkar76 Kızlar Bel ağrısı için erken mi bilmiyorum fakat aşırı derecede bel ağrısı çekiyorum. Ve inanılmaz ağırlık hissediyorum ağırlaştım sanki. 4 kilo almışım.. bel ağrısı için napıcam? Siz napıyorsunuz?
Sunagg ElifAkar76 benimde erken başladı 16 haftaligiz dr magnezyum eksikliği dedi olabilirmis ilac yazdı ilk 3 gün etkisi olmadı ama 2 gündür baya fark var belimin sol tarafı ve sol bacağım komple olmuştu ilk hamileliğimde de olmuştu aynı şey
ElifAkar76 Sunagg aaa öyle mi? İyi oldu yazdığın. 20’sinde detaylı ultrasona giricem o zaman doktoruma sorarım. Kan ilacı verdi ama büyük kapsül olduğu için kullanamıyorum midemi bulandırıyo
Sunagg ElifAkar76 benden size tafsiye mideniz bulansa da için ilaçları oğlum 5 yaşında sırf ben o kan ilaçlarını almadigim için kronik demir eksikliği doğdu doğalı ne zaman Dr a gitsek aynısını diyor ve ben sezeryanla doğum yaptım aşırı kan kaybettim ve kan takviyesi oldu şimdi yine var demir eksikligi ama şimdi nolur olsun içiyorum
ElifAkar76 Sunagg gerçekten mi çok geçmiş olsun.. geç kalmış sayılır mıyım acaba? Bende panik ve anksiyete var :(
Sunagg ElifAkar76 hayır ben geçen hafta başladım yani sizden 1-2 hafta önce bişey farketmez kullanın yada dr a sorun başka bir çözümde bulunur ama ihmal etmeyin sakin olun. 🥰
ElifAkar76 Sunagg şuan tek kullandığım ocean mommy multivitamin takviyesi. Midem bulanınca da prilamı kullanıyorum. Haftaya demir ilacına başlar herhalde dimi
Sunagg ElifAkar76 bende sanki O ilacdan kullanıyorum uzernde belini ve başını tutan iki insan varsa🤗 sağlık ocağında ki muayenende kan aliyolar onu Dr una göster baksın değerlerine gereken ilacı yazar siz kendinizi ifade edin
Sunagg ElifAkar76 mide bulantisina da zofer i tek geçerim özel bir ilaç pahalı ama iş görür sen bunları not al Dr una şöyle zofer yazsın sana reçetesiz vermiyorlar
ElifAkar76 Sunagg olur söylerim,ay peki bu ağırlaşmalar için erken değil mi oturduğumda kalkamıyorum illa destek almam lazım,rahat yatamıyorum falan
Elizo 19+6 sol belim kalçam bacağım magnezyum eksikliği değil ama magnezyum içebilirsiniz siyatık ağrı o ölüyorum gece bile döneniyorum sağa sola bebek büyüdükçe baski yapıyor siyatık sinire