Bir_tirtilannesi Suyunannesi sakaryda yaşıyorum ben kendi ailem manisada oraya gittiğim zaman tek gittiğim bie doktor var ilk hamileligimde ona gitmiştim Şehir hastanesinde Onur Türkmen e gitmiştim çok güler yüzlü ilgili bir doktor memnun kalmıştım gayet ulturoson cihazı falanda çok iyi tavsiye ederim canım 🤍
defneveannesii_ Merhaba🙋🏼♀️ Ben Manisa şehir hastanesine gidiyorum, doktorum mustafa cihan baysal. Çok memnunum doktorumdan, tavsiye ederim inan pişman olmazsın☺️🙏🏻
Frht-cnss Babycicek nasıl bir doktor memnun musun ben 7. Ayımda gelicem de tayinciyim doğumu ailemin yanında yapmak istiyorum bende ona gidiyim diye düşünmüştüm
Frht-cnss Serapp1 memnun musunuz 7 ayda Manisa’ya dönücem kime gitsem bilmiyorum o saatten sonra doktor değiştirmek tedirgin ediyo beni
Serapp1 Frht-cnss Memnunum bir şikayetim yok şükür. İlk doğumum da onda olmuştu tamamen tasadüfle. Asıl doktorum izine çıkınca sadece doğumu onda yapmıştım. Şimdi ikinci hamileliğe onunla başladım, bir sıkıntımız yok. Olması gereken gibi ilgili bir doktor. Sorduklarınıza gayet güzel cevaplar veriyor
Babycicek Neslihan45 Memnunum 5 10 dk sürüyor daha dogrusu bilgi almak istedigin kadar sürüyor. Gerekli herseyi soyluyor guzel ilgileniyor.
Elcincambell Grand medical belgin koçak Yurdakula gidiyorum çok memnunum bir soru sormama dahi gerek kalmadan herseyi anlatıyor doktorum..