Mysmrt Burcu2816 işte sezeryan mı olacak normal mi olacak o bile belli değil. Siz sezeryanı kendiniz mi istediniz
Gebeyimbengebe tgcebl 20 dendi bana daha sonra 15 dendi.Son adet tarhiniz nedir acaba? Benimki 2.sezeryan olacak insallah🤲
tgcebl Gebeyimbengebe 28 Mayıs. normalde Mart 3-4 de 40 haftayı dolduruyor ama sezeryan olacağı için 38+4 de alacak
Gebeyimbengebe tgcebl benimde 27 mayis. 2. Sezeryan… önce gün icin 20subat sonra 17sine cekti..Mart 3 de 40hafta doluyor ama Erken mi aliniyor acaba diyorm
Ysm0307 Burcu2816 yüksek tansiyon ve preeklemsiden 34+4 ten beri hastanede yatıyorum bebek hiç büyümüyor zaten
tgcebl Gebeyimbengebe aynı tarihlerde hamile kalmışız 😊 Doktorunuz daha iyi bilir tabi ,sizin ve bebeğiniz için en doğru zaman ne zamansa o zaman olur kaygılanmayın ,zaten kritik zamanı atlattık çok şükür 🤲🤲 özel mi yoksa devlet takipli misiniz ?
Gebeyimbengebe Ysm0307 cok gecmis olsun.Allah safi adina sifa versin..Tansiyonlaribiz kac kac cikiyor ? Preaklamsi tanisi sadece tansiyon mu baz aliniyor?idrar da protein kacagi cikmismiydi?
Ysm0307 Gebeyimbengebe sadece tansiyon olunca gebelik hipertansiyonu tanısı kondu sonradan idrarda protein kaçağı da olunca preeklemsi tanısı kondu günde 4×2 alfemat diye bir ilaç alıyorum bir de Adalat diye ilaç alıyorum her gün de kanlarima bakılıyor bı de burda kan sulandırıci yapmaya başladılar maraşta yatarken yapmiyorlardi