mompeye Merhaba 6 haftalık hamileyim bugün doktor kalbi atmıyor dedi. Kürtaj istedi. Ben bir hafta daha beklemek istedim. Benim gibi kalbini duymayıp sonradan duyan aynı durumu yaşayan var mı?
guldenn1 mompeye canım aynısını bende yaşadım nolur nolmaz başka doktorada görün bazen alttan muayenede belli oluyor kalp atışı
Beyazeller mompeye biz o haftalarda sadece keseyi görebilmiştik bebek bile yoktu , doktor görünmemesi normal 2 hafta sonra tekrar gel dedi ve gördük biraz zor olsana. Bilmiyorum sizin bebek görüldü mü ?
mompeye guldenn1 başka doktora da gittim o da kese de oynamış kalbi atmıyor dedi. Ama bir hafta o da beklememi istedi. Siz nasıl yaşadınız? Alttan muayene ederek kalbi atmadığını söylediler
mompeye Kiraz19 iki doktora gittim ikinci doktor beklememi istedi diğeri yatış işlemimi yapmak istedi. Ama kalbim kabul etmedi bekleme taraftarını seçtim
mompeye Beyazeller bebek görüldü ve olması gereken yerde çok az bir bozukluk var dedi. Kalbini de dinleyemedim bilmiyorum inşallah hayırlısı olur
Kimekonusuyorum mompeye ben yaşadım, operasyon geçirdim 2-3 ay geçmeden tekrar gebe kaldım. Bunlar herkesin başına gelebilir vücudunı stresse sokma, bir kere kaldın, tekrar kalabilirsin. Önemli olan vücudu strese sokmamak
Zeynepozcan mompeye daha önce duymuş muydunuz? 6. Hafta kalp atışı duymak için erken bi hafta o yüzden hemen panik yapmayın
guldenn1 mompeye 6.haftamın içindeydi kalp atışını duymadı alttan muayene etmek yada 8.hafta gelmemi istedi alttan muayeneye izin verdim duyduk
Mewosss mompeye kalbi atmasa bile direk kürtaj nasıl diyebilir ki emin olmadan ? Renkli dooplere fln sokmadan emin olmadan demesi ilginç başka doktora görün hayırlı haberler al inş 🤲🏼
mompeye Mewosss direk yatışımı verdi ve bana bilgi vermeden hangi tür anestezi istediğimi sordu. Orayı bırakıp hemen başka doktora gittim
Sudamla 6+3 haftamda üstten duyamadik doktorum vajinal ultrason ile bakalım bir zararı olmaz dedi ve baktik o şekilde duyduk ama benim yengem 9.haftasinda duydu sakin ol ve bekle panikleme canim
Gamzetok mompeye beklemelisin bence benim 6+5 haftada duyulmadı kese oluşmuş bebek daha yok ama olusucak demisti doktorum 7+6 de duyduk başka bir doktora görün bence
Minik1Civciv mompeye canım benim inşallah şu mübarek gün hürmetine Rabbim yavrunu sana bağışlar ❤️🤲🏼🫶🏼
Gamzetok mompeye yok duyulmadı yolk kesesi ve kese oluşmuştu bebek gorunmuyordu bir kaç güne o dabolusur demişti. Bir sonraki hafta kalbini de duyduk bazen 8.haftaya kadar beklemek gerekiyormuş sanırım