Dhvfth Doktorum sabah yediden sonra su dahi agzna surme dedi yediden incede hafif az bsey ye sadce dedi saat 3 4 gbi sezeryana alcak bni cnku. Ben o saatte kalkip bsey yiyemem zaten bu aksam yemegi yrim sabahta bsey yemem diye dusunuyorum bsey olur mu cok acikir miyim acaba ya
SevgiIbrahim Ayni sorun bendede var 🤣 esim dun konustu doktorumla. Spinal sezeryan olcam yarin saat 13:00de.. demis oglen 12ye kadar yiyebilirr bugun aricam tekrarr bana sacma geldii. Normalde 6/7 saat ara olmasi gerek.. ve bende dusunuyorum aksam 12 den sonrami demek istedi acabaa oyleysedee sabah acikirim kesinn doguma kadarr bidee susuzz kalirimm🙄 bulantilar basliyo sonraa safra tasi oldugu icin bende.. bence bi doktorunla goruss bugun ben oyle yapcam
SevgiIbrahim RmeysaAkba aradim ben doktoru. Yarin 13:00 orda olmam lazim 14:00 dogum dedi 2saat oncesine kadar yiyip icebilirsin dedi oglen 12:00ye kadar 😍😍
CansuDemir Spinal sezeryan pazartesi öğlen 13:00 da oldum. Sezeryandan önceki gece 01 den sonra hastanede yemedim içmedim. Yani sezeryandan 12 saat önce açlık ve susuzluk oldu. Serum takıldı bebeğimin beslenmesi için. Sezeryandan 13:30 da çıktım. Akşam 20.00 da yemek yiyebilir dediler. Ancak ben sezeryandan 3-4 saat sonra uyuşmalarım geçince ve sondam çıkartılınca bol bol yürüdüm ve gaz çıkartıp wcye büyük/küçük çıkabildiğim için , akşam 17:30 gibi çorba geldi hemen. Ardından 18:00 gibi normal yemek geldi. Yudum yudum suya hoşaf komposto içmeye izin verdiler. Süt,yoğurt gibi laktozlu ürünler ve baklagiller yok gaz yaptığı için. Bugün taburcu olcam. Başka soru varsa cevaplarım hanımlar, geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza.
RmeysaAkba SevgiIbrahim harikaymış ben 12 denyemeyi içmeyi bıraktım saat 11 de sezeryana aldılar ama serum verdikleri için çokta bi açlık hissetmedim