Bir inşaat mühendisi olarak son günlerde sadece mesleğimi sorguluyorum
Yıllardır kentsel dönüşüm deprem analizleri yapıyorum. Kimse içinde oturucağı gibi bir ev yapma derdinde değil ona iyi para getiricek ev peşinde
Binlerce ev.. işimizde mi yakalanıcaz çocuklar okuldayken ayrıyken yakalanırsak
Eşimin iş yeri eski bina zemin katta asla çıkamazlar ya evde olursa yıkılırsa ayrı odalarda yakalanırsak..
beynim ağrıyo kalbim ağrıyo
İnsan hep beraberken olsun diye dua edermi ediyorum çünkü yapamam başka türlü..
Bu mesleğin bu işin içinde olduğum halde tam 8 yıldır bu berbat para çarkının içinde canlara mal olan bu döngüyü kıramıyorum itiraz ettiğim her alandan kovuldum çünkü. Bu iş yalnızca müteahhitin çalmasıyla değil belediyelerin affettiği her bina yüzünden kaçak kat çıktıkları halde bağış yapın affedelim dedikleri her ev yüzünden. Zemin etüdü sırf daha uygun yapıyo diye iş bilmezlere yaptıran patronlar yüzünden.
Bu çarkın içinde aklınıza gelecek herkes var
Müthiş bir para döngüsü herkes cebini dolduruyor..
sadece esenyurt belediyesine gözümün önünde yapılan rüşvetleri anlatamam size ‘yanlış ypılan binaları affetmesi için !’ Onay veren ekibe ev veren araba alan onlarca iş oldu. Bu yalnızca benim gördüğüm..
Uyuyamıyorum evlatlarımızı düşünüyorum artık istanbulda bile yaşamak istemiyorum. Tüm ailemi de sevdiklerimi de taşımam mümkün olsa keşke