Merhaba herkese öncelikle Rabbimden sağlık sıhhat ve depremi yaşayanlara da baş sağlığı sabır diliyorum. Arkadaşlar ben 21+3 günlük hamileyim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ankara Keçiören de Medical park hastanesinden doğum paketi aldım. Doktorum da tavsiye üzerine gittiğim biri. Ancak davranışlarından memnun değilim. 2 aydır kontrole çağırmadı. Aralık ayında gittim bebeğin amniyon sıvısı çok az su iç dedi sadece. Ultrason sırasında sorularınızı hızlı sorun başka bir hastama gitmem lazım dedi. Neyse dedim heralde vardır bir sorunu dedim sustum. Sorular sordum amniyon sıvısı veya corasprin neden verdiniz diye yanıtlamadı.Tatmin olmadım. Aradan 1 hafta geçti Etlik şehir hastanesine gittim ordaki doktor havuç tüket, su içsen milim olarak artar sıvı dedi, en son pazartesi günü özele gittim 750 TL detaylı usg parası ödedim. Detaylı ya bakan doktor farklı üslubu beni çok üzdü. “renkli usg resim veriyor musunuz?” dedim. Bana"zaten randevuya da geç kaldınız birçok şeyi yanlış anlama sorununuz var dedi. Neyse sustum sonra "kilolu sun bebeğin ayağını mayağını göremedim dedi. Öncelikle evet kiloluyum ama devletin gördüğü ayağı özel niye görmedi. Çok üzüldüm kalktım odadan ağlayarak çıktım. Bu durumu şikayet var a yazdım. Şimdi ben paketimi iptal edip başka doktora geçiş yapabilir miyim? Yerimde olsanız tepkiniz ne olurdu? Biraz duygusal ve hassasım zaten haberlere bakarken ağlıyorum birde bu yıprattı 3 gündür beni :(
Ankarada olanlar sadece doğum parası ne kadar hastanelerde sizler nereyi tercih ettiniz ne kadar ücret ödediniz aceba?