Elisam22 Yeterli olur heralde hatta arkadaşlarım yeni doğum yaptı iki takim yetti diyorlar mutlaka al hastaneye dediğiniz bisey varmi gogus ucu kremi mesela koymadım orda yara olması durumunda aldırırım diye
Elisam22 Naazli o aklımda evet serbet te yapıp koycam plastik bardak gerekiyor onları esim sonradan şu falan alırken getrsn.ve kahve makinesi koyayım diyorum su ısıtmak icin fazla yer kaplamaz katil çöl yer kaplayacak
Yazaranne34 Hastanede kadın pedi veriyorlardı diye düşünüyorum ama yine de depend mutlaka alın yanınıza. Gecelik, çorap, havlu, terlik, ç çamaşırı da olmalı. Bebek için hastane çıkışı sanırım yeterli olur dediğiniz gibi
ilaydaaydin Philips Avent silikon kapaklardan yanınıza alabilirsiniz. Bir damla süt bile çok kıymetli oluyormuş. Bu arada benim de doğumum 21 şubatta inşallah sağsalim kucağımıza alırız💜
Naazli Elisam22 doğum yapacağınız hastanede ketıl vardır belki. Bi sorun isterseniz boşuna yük yapmayın. Birde doktorum bana bitter çikolata ye demişti baş ağrısı olmaması için geliyor demişti aklınızda bulunsun