Nimetfatih Merhaba canlarım bizim maceramız 29 ekimi 30 a bağlayan gece başladı. Saat 2 gibi suyum geldi ama ben emin olamadım. 3e kadar bekledim duyum biraz daha gelmeye başladı. Banyomu yaptım evimi toparlayıp eşimi uyandırdım. 4 buçuk gibi hastanedeydik suyun gelip gelmediğinden emin olamadı ebeler. Ama sancı da yükselmeye başlayınca suyun geldiğini anladık. İlk gittiğimizde 2 cm açıklığım vardı. Saat 12 ye kadar 6 cm oldu. Ama gerisi gelmedi saat 2 buçukta suni sancı vermeye başladılar. Suniden hep korkuyordum korktuğum başıma geldi 🙈🙈 3 gibi delirecek gibi oldum artık. Dr. Geldi ne zamandır açılma olup olmadığını sordu. 3 saattir deyince acil sezeryan dedi 😐 ve o kadar sancıya sezeryan oldum olsun o iyi ya şükür 😊 bebeğim için boyu kısa falan demişlerdi 50 cm. 👍 3800 demişlerdi 3350 😆 sorularınız barsa cevaplayabilirim 😊
ada1180 Nimetfatih Allah analı babalı büyütsün canım gayet güzel kilosu boyu maşallah🙏🏻💙 ultrason baya bi yanılıyormuş ama demekki . Nasıl geçti sezaryen genelmi yoksa beldenmi yaptılar ilk ayağa kalkma vs. Nasıl geçti ağrın çok oldumu
oglummehmedim Tevrik ederim canim Allah anali babali buyutsun yoklugunu gostermesin ne sizin ona ne onun size 😊😊op o bal yanaklarindan dayanilmiycak gibi agri oluyomu uyusma gectikten sonra
Nimetfatih oglummehmedim çok dayanılmıcak ağrı yok canım ki ben normal doğum sancısını da çektim. Bellerim ağrıyordu biraz ama hafiften oda geçti 😊
Nimetfatih ada1180 narkoz geçmeden ağırlık koydular ki onu hissetmiyorsun uyuşuk olduğun için. Ayağa kalkma zor olmadı benim eşim önümde durup kaldırdı. 😊