Ece61 Kucuk_melegim ayhhh evetttt sağ tarafıma poposunu mu dayıyor anlıyor bir sertlik kızım dur yapma etme yokkk bazen ayağıyla göğsümün altına ayağını bi sokuyor Allahhh sana geliyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ece61 Kucuk_melegim yani bende ayakta çok kaldığımda yada yürüdüğümde baskı yapıyor al tarafıma doğru batma falan yok ama bilemedim ki
Kucuk_melegim Ece61 aşaya inmeye çalışıyor karnın sertleşiyor mu oyle olunca mesela bende aşaya baskı olunca karnım sertleşiyor
Ece61 Kucuk_melegim bu hafta da full vardı önüme doğru çok toplanıyordur lakin perşembe günü nst ye girdiğimde hiç bir sancım dahi yok tek bir şey dahi
Minnissh Kucuk_melegim ay benim sancim yok ama doktor yarin alttan bakicam dedi. Doguma gilan uygunmu diye😕. 39+1
Minnissh Kucuk_melegim yok ya en son 1ay once kontrolo gitmisdim. Hic baktirmadim alttan korkuyorum acikcasi biraz:( Yalanci sancilar arada bir oluyo bendede gelib gidiyo geciyo yani sonra
Kucuk_melegim Minnissh baktir kuzum açıklık olunca en azindan fikrin olur hızlı mi ilerliyor nasıl diye korkulcak birsey yok kasma kendini