Kucuk_melegim Kizlar sancim var diye hastaneye gittim açıklığıma bakti salak ebe ona da beceremedi acikliğimi anliyamadi sınır etti beni kontrolden hemen sonra sümük gibi akinti geldi hafif kahve rengimsi gibiydi olabilir mi suanda durdu ama
ParildayanYildiz Kucuk_melegim olabilir canım benimde 3 gündür ara ara gelmeye devam ediyor bugün kontrolüm de vardı doktorum da baktı açilmam var ama oda 4 gündür ilerlemiyor🤦♀️ düzensiz sancılar çekiyorum sürekli
Kucuk_melegim 1anne2bebek__ evet gerizekali beceremedi beni sinirlendirdi birdaha tobe doktor harici kontrol ettirmicem
Kucuk_melegim ParildayanYildiz benim sancılarım 100e vuruyor ama 5 ile 7 dakikada bir 10 dakikada 4 defa gelmesi gerekiyormuş
Kucuk_melegim ParildayanYildiz bakamadi salak 2cm geçen hafta bakamadi rahimin cok arkada dedi beceremiyom demiyoda
ParildayanYildiz Kucuk_melegim insana eziyet çektiriyorlar bilmeyenler yaa🤦♀️ benimde 2 cm şuanda canım çok düzensiz benim sancılar bazen aralığı fazla bazen az oluyor ama aşırı şiddetli bugün yaa
Kucuk_melegim ParildayanYildiz beceremiyolar ya bidaha kesinlikle doktor haricî baktirmicam bakamiyolar çünkü dakika tut canim
ParildayanYildiz Kucuk_melegim ay inşaAllah bende bir an önce görürüm o zamanları çok bitkin düştüm şimdi bile Allah yardımcımız olsun canım benim
Kucuk_melegim ParildayanYildiz amin Rabb’im bir avazda doğurmayi nasip etsin inşallah kac haftalıksin
Ece61 Kucuk_melegim bende 39+3 ben bugün muayeneye gittim fakat ne sancı var ne bi şey alttan muayene hiç ettirmedim özele gitsem edecekler belki muayene alttan ama ben özele gidiyorum özelde ki muayene ücreti çok geliyor bu devirde maalesef gidemiyorum ama doğumu inşAllah özelde yaptıracağım Allahın izniyle
Kucuk_melegim ParildayanYildiz evet senin haftanda benm sancilarim 30 dakikada 1 bazen 2 saate bi geliyodu suanda çok farklı hata banyo ettim tekrar başladı sancı 🥺