bluepoint Ummu1234 evet spinal de uygulanıyor ve bitiyor, epiduralde sırtınıza katater takılıyor oradan ameliyat sonrası ağrı kesici gönderiliyor
Aylin355 bluepoint 7de yatışım yapıldı 9a kadar hazırlık aşaması sürdü 9da operasyona alındım tabi alınana kadar da biraz zaman geçti içeride, 9.37de kızım doğdu, başlayıp bitmesi toplam 10 dakika sürmüştür maksimum, 10 gibi de odadaydım
Aylin355 bluepoint işte 9 gibi ameliyathaneye girip 10 gibi çıktım ortalama herşeyin olup bitmesi 1 saat sürüyor
Melez4453 Benim de haftay çarşamba. Korkudan ölüyorum Spinal nasıl oluyor Acaba hissedecek miyim olan biteni hiç Nasıl bi ruh hali Ameliyathane soğuk Nasıl duracağım o soğukta
Morviceyysss @Melez4453 benim de 20 Şubat. Normalde panik atağım var spinal istemiyorum ama biz seni rahatlatiriz deyip durdu anestezi. Nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Busrabasak41 Morviceyysss bnmde 20 si görünüyor benimde panik atağım var çok korkuyorum nasıl yapacağız 🥸
Tugfer07 Aylin355 canım bende bugun sezaryan oldum ve odamagectım 8 saat sonra kalkıp yurıcektım ne olduysa Bı anda gozum karardı allahtan annem grdu benım gıbı olan varmı
Aylin355 Tugfer07 Neden 8 saat sonra dediler, ben 4. saatte yürümeye başladım, tansiyonunuz düşmüştür