Kızım köpeklerden çok korkar seslerini duyduğu an deli gibi ağlar 20 aylık meleğim o gece köpek sesleri hiç kesilmedi yavrum uykusundan bağıra bağıra uyandı en son saat 2.30da uyudu artık diyerek yatağa girip yattım ki o malum gece malum saatte yataktan düşerek uyandım yarabbim o nasıl bir sallantıydı ayağa kalkamadan emekleyerek çıktık evden merdivenlerden 4 kat indik uzaklaşmaya çalıştık tek katlı olan eşimin ailesinin evine gittik ikinci sallantida kramplar girdi karnıma korkuyla kızımı sarmalayıp kaçtım yine sokağa yalın ayak dedim ki rabbim sen ne büyüksün nasibi olan yiyecek ekmeği olan ne bahane olursa olsun kalıyor ayakta 3 düşük yaptım bu 5inci gebeliğim eğer yavrum bu korkularla düşmediyse artık inşallah hiç bisey olmaz derken rabbim yine kudretini bildirdi haddime
Bu gece tam 19+1 haftalık olduğum gece bi islaklikla uyandım önce uyku hali altıma kaçırdım sandım ayağa kalkınca kendimi sıkmama rağmen durmadı sonra bi baktım ki kayinvalidemin kanepesi çok ıslak birden de kanamam oldu eşimi uyandırdım meleğimi öptüm çıktık evden saat 5.30 ambulansla merkez hastaneye gönderildim çok şükür kalp atışları var suyu hâlâ yeterli ama plasentası aşağı yerleşmiş yukarı çıkar büyüdükçe fakat o zamana kadar kanamanı durdurmamız gerek diyor doktor yatış verdi kızım evde ben hastanede rabbim çaresizlik içinde kalan herkese yardım etsin lütfen dua edin banada