mistocookie Hgt instagramda “baturolog” isimli sayfaya bakın.kahramanmaraştaki bütüün yardım yerleribi yazmış
Mlkm Hgt Allah büyüktür korkma endişe etme rabbim ol der ve olur kurban olduğum Rabbım bize hayırlı bir yol açacaktır inan bana yemin ediyorum ben çocuğumu unuttum içimde bir can olduğunu unuttum bak yemin ederim adana da yaşıyorum babam felçli bir hasta eşim ile aileme koştum babamı çıkaramamislardi evde erkek kardeşimiz yok sadece kız kardeşlerim ve annem yemin ediyorum bak yine belim koptu o an sabah namaza kalktım erken uyanmışım dedim oturdum o esnada da başladı deprem unutamıyorum bebeğimi kaybettim sandım doktora gittim pürüzlü duydum kalp atışını sadece bende seninle aynı duyguyu yaşıyorum kurban olduğum Rabbıme sığınmaktan başka yolumuz yok kurban olduğum allahim 3 evlat kaybettim bu 4 cu gebeligim elimden hiç birsey gelmiyor bu kadar acı onca insan in acisi bu deprem deil sanki dünyanın sonu gibi böyle bir acı yok tarifi yok sevdiğim bütün dostlarım vefat haberlerini alıyorum utanıyorum karnıma dokunmaktan o kadar korkma Allaha sığın boz insanız ve hepimiz kardeşiz elbette yardım edeceğiz birbirimize.. umudunu kaybetme sadece ne olursun 🙏
Duygucesur Hgt kalacak yer imkanı sünarım. İstersen bilet alırım Düzceye doğumunu burda gerçekleştirirsin. İyi doktorlar var. Gelirim dersen kapım her daim açık kardeşim
Mlkm [silindi] haklısınız düşünsenize saygı duyuyorum şuan nasıl düşünülür ne söylenir bizlerde bilmiyoruz sadece evladı için seslenen bir anne var biraz daha yapıcı olalım herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama daha sağlıklı olalım Allah razı olsun kapılarını açıyorsun ne güzel bir yaklaşım hersey para deil ne yazık ki elimizden bise gelmiyor kahretsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
[silindi] Mlkm kötü bir sey dediğimi zannediyorum eşim orda zorunlu olarak gönderildi ben ankda yalnızım 34 haftalık hamileyim az çok durumları biliyorum o yüzden o şekilde söyledim yoksa bu kötü zamanda kırmak üzmek istemem yeteri kadar kırılıp üzüldük zaten
Mlkm Hgt böyle düşünmeyin bizde yaza biliriz neden özür diliyorsunuz Allah aşkına biz insaniz düşeriz de kalkarız hele hele hele böyle bir durumda yapmayın ne olur biz kardeşiz rabbimiz bir
Mlkm [silindi] [silindi] yok yok o anlamda demedim güzel kardeşim benim de eşim şuan Hatay’da yardım yapıldı gönüllü olarak oda oraya yardıma gitti bende annemlerde yanlizim endişeliyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun üzülmeyelim hiç birimiz ben kırdıysam sizi özür dilerim asıl ben sadece şu zamanda hersey alt üst oldu ne bilim şaşırdık ondan beni anladınızi düşünüyorum hepimize rabbim yar yardimicimiz olsun
[silindi] Mlkm est olur mu ne özürü 🤲🏻 Allahım hepimizin yardımcısı olsun şu zor günlerde hepimiz çok zor bi süreçten geçiyoruz
-_Esra_- Doğumuna 1 ay kadar süre kalmış olamaz.. 7 aralıkta 18 haftalık hamileyim diye yazmışsın, Toplasan 27-28 haftalık hamilesin yani doğumuna 3ay var yapmayın böyle şeyler…. Benim hesapta mı bir yanlışlık var abi bu nedir ya
[silindi] -_Esra_- hesapta yanlışlık yok insanlarda kansızlık fırsatçılık ahlaksızlık var basta bende aynı sekılde yazdım linç yemeyi bekledim ama tek ben değilmişim şüphelenen
-_Esra_- denizarenmom Benim dediğimi bir hesaplasana 7Aralıkta 18 haftalık hamile olan biri suan kaç haftalık hamile olması lazım benim hesapta mı yanlışlık var abi benim beyin fonksiyonlarımı durduruyor bunların matematiği
Bebek_5467 Ya bişey demiyim dedim susiyim kimsenin günahı almiyim dedim ama Allah aşkına apartta kaliyomus yapmayın ya o apartin bı adresi yok mu bilmiyomus tamam ee hiç mi çalışan yok orda sor birine çok mu zor Allah aşkına millet ne durumda siz varya ayak üstü insan şey yapiyosunuz para ne ya millet adres diyo sana bı zahmet git ordaki birine sor bu zamanda insanları gerizekali yerine koymayin
Bebek_5467 denizarenmom bizim alacaklarimizi begenmiyo heralde 😀 milleti salak yerine koyuyo oturdugu yerden ne de güzel gülüyodur dalga geçiyordur
-_Esra_- Abi bunu niye yapıyorsunuz Ya ifşa etmekten bıktım usandım ya sizi 3 ay var doğumuna niye bir ay diyorsun Ya utanmıyor musun yalan söylüyorsun ? Sizin gibiler yüzünden millet yardım etmeye korkuyor Adamlar çocuğuma ayakkabı bulun ben aç kalayım diye ağlıyor ya hanımefendi de adres veremiyor iban istiyor..
Bebek_5467 -_Esra_- postu ilk gördüğümde şüphelendim ama dedim ki sus belki gerçektir sonra sizin öyle hesap yapmanız beni ikna etti kesinlikle gerçek değil gerçek olan burda para istemez verilen herşeye kabul gelir ordaki çaresiz insanları gördük hepimiz insanlar beni bırakın çocuğuma eşime bakın diyolar milletin zaten psikolojisi bozuk ne yapsakta içimiz biraz olsun rahat etse diyolsr bunlar gibi kendini uyanık sananlarda etrafta geziyor bir çok kişinin hakkına girdiniz ya umarım bedelini ödersiniz
-_Esra_- Dmr Etimle kemiğimle nefret ettim ya vatan haininden ne farkı var şimdi bunun milletten para toplayacak cebe indirip nasıl yicek o parayı depremdeki el kadar bebenin hakkı o para.. Sen milletin duygusunu sömürüp yiyorsun bu yakaladığım kaçıncı oldu ya beceriksiz yalancılar profilin kabak gibi meydanda niye yalan söylüyorsun??? Allahım yarabbim
Betus123 Açıkçası banada çok tuhaf geldi durum Eminim etrafınızda bir tane dahi olsa insan vardır adres bulmak mümkündür diye düşünüyorum ayrıca telefonunuzda konum yüklüyse ordadan da adres tespit edililir … Şimdi bide 3 ayınız daha varmış dahada garip geldi durum …günahada girmek istemiyorum burda eminim yardım etçek insan çok para iban bunlarda konu değil …
Dmr -_Esra_- bende bu süreçte bir bu süreci kullanıp dolandırıcılık yapanlardan birde canla başla mücadele etmemiz gerektiği yerde 24 saat sadece siyaset konuşandan nefret ettim. Doğru yada yanlış meselesi değil yanlış varsa bile şu an bu can pazarı olduğu dönemde konuşulacak zaman değil