1Gunes Narinsuu çalışıyordur bence deprem bölgesi biraz sıkıntılı ama diğer bölgelerde ise bence sorun olmaz
Ceromommm3 Narinsuu sanırım yok 1 hafta yas tutlckmis Takip ettiğim siteler hikayelerinde paylaşmışlardi Trendyol da yardım seferberligi içinde sanmıyrum yinede araştırın
Pembesarelle2 Narinsuu Çalışıyor canım sadece teslim süreci bir kaç gün daha uzayabilir. Ben Salı günü kayınvalidem kargo çıkarmıştım PTT ile bugün teslim edildi
Narinsuu 1Gunes deprem bölgesindeyim ben de buraya geleceklerini sanmyrm nedense 😔 yarına çıkacağımz belli değil ama işte insanoğlu
1Gunes Narinsuu allah yardımcın olsun kuzum eğer deprem bilgesi dışında bir adrese gidebilirsen oraya sipariş ver .
Narinsuu 1Gunes yok hayır gitme gibi bı şansımız yok zaten çok şükür biz yine en az hasarla atlattık elazgda yaşıyoruz. Allah bı daha yaşatmasın
edasnbsss Trendyol express kargo çalışmıyor dağıtım ve toplama operasyonlarını geçici olarak durdurmuşlar. Emzirme yastığı almıştım ben ayın 3 ünde dün kontrol ettim o şekilde uyarı veriyor
tgcebl edasnbsss ben 2 gün önce sipariş vermiştim bugün teslim ettiler sorun yaşamadım ama tedarikçi firma ile aynı şehirdeymişiz sanırım onunla alakası vardır belki
Mhtpflz Narinsuu deprem bölgesinde yıkılan kargo şubeleri var aktarma merkezi etkilendi ve çoğu çalışan yok ben kargo çalışanıyım eğer istanbul ankara izmir tarafından gelirse gelir yoksa diğer yerlerde sıkıntı olabilir
Yenibirii Narinsuu depremden bi gun önce islak memdil siparisi vermistim. Hala cikmadi. Belki öncelikli olarak deprem bölgesine gönderiyorlardir diye önemsemedim.