Iscn İnşallah iyi bir doktor bulursunuz🙏

• Iscn bunu yanıtladı.
  • Iscn bunu beğendi.

Iscn hosgeldiniz ben midyattayim Ahmet büyük die bir doktor var muayenesi var Midyat devlet hastanesi karsisinda asla memnun kalmadım ben gebelik takibi için gittim gitmeyi düşünürseniz gitmeyin bende doktor arayisindayim Batman’da yakın araçla bir saat sürüyor ben kemal coskuna gitmeyi düşünüyorum daha gidemedim

abilgen inşallah ne yapcam bilmiyorum hersey altust oldu

Pnr_KMRC1 mecbur bulcam birini eşimide geri hataya çağırdılar uzman Allah yardımcımız olsun

Pnr_KMRC1 midyatın köyunde yolbaşı diye bi yer bnde çok bilmiyorum kayınvalidemler burdalar kalacak yer olmayınca geldık

Mardin Devlet Hastanesinin karşısında Mehmet Emin Ayağ hocanın kliniği var ben hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum çokta memnunum kendisinden çok iyi bir doktor

Iscn yeni gebelik sanirim daha
          sizin bende yeni hamileyim Midyat devlet hastanesinde Mehmet duran var bende özel doktor bulamadığım için ona gidiyorum çok ilgili tahlileri ona yaptirirsiniz sonrada batmanda kemal.coskun var ben gidicem ona yazarım gidince sizede baya iyi diyorlar

Iscn Kızıltepe cihanpol hastanesi mem Arjen yıldırıma gidiyorum ama zeki doğan ile Bülent korkut da iyi diye söyleniyor

• Iscn bunu yanıtladı.
          • Iscn bunu beğendi.
            2 ay sonra

Gulirmak merhaba doktor hakkında bsy sorabilir miyim detaylı ultrason yapıyor mu ekstra ücret alıyor mu muayene ucretı nedir hala memnun musunuz

Iscn merkez park hastanesi Şahin bey çok memnun kalmıştım ama mecburen şehir değişikliği yüzünden gidemedim daha … kesinlikle onu öneririm özel devlette ve diğer yerlerde hiç bilmiyorum

Iscn mutlaka yapıyordur 4 boyutlu da gösterdi gittiğim zamanlarda 1 ay önce gittim en son şimdi eşim göreve hataya hitti bende İstanbul a geldi bende burda arayıştayım son aylarım 😢

• Iscn bunu yanıtladı.
              • Iscn bunu beğendi.

Prensesannesi96 bulursunuz inşallah iyi bir doktor ya ben hatayda yaşıyordum eşim mardınli izne geldık geldıkçe burda kontrollere gelıyorum orada duzgun hastane kalmadı malesef