Hataydan geldık 2 aylık gebeyim mardındeyız muhtemel burda doğum olur duzgun bi doktor bulmak istiyorum varmı önerebilecegınız
Mardınde yada midyatta memnun kaldıgınız doktor
.
Iscn hosgeldiniz ben midyattayim Ahmet büyük die bir doktor var muayenesi var Midyat devlet hastanesi karsisinda asla memnun kalmadım ben gebelik takibi için gittim gitmeyi düşünürseniz gitmeyin bende doktor arayisindayim Batman’da yakın araçla bir saat sürüyor ben kemal coskuna gitmeyi düşünüyorum daha gidemedim
Iscn midyattamisiniz
Iscn kızıltepe cihanpol hastanesi zeki doğan
Iscn mardin park hastanesi şahin bey
yorumcuanneniz teşekkür ederim
Mardin Devlet Hastanesinin karşısında Mehmet Emin Ayağ hocanın kliniği var ben hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum çokta memnunum kendisinden çok iyi bir doktor
Iscn yeni gebelik sanirim daha
sizin bende yeni hamileyim Midyat devlet hastanesinde Mehmet duran var bende özel doktor bulamadığım için ona gidiyorum çok ilgili tahlileri ona yaptirirsiniz sonrada batmanda kemal.coskun var ben gidicem ona yazarım gidince sizede baya iyi diyorlar
Iscn merkez park hastanesi Şahin bey çok memnun kalmıştım ama mecburen şehir değişikliği yüzünden gidemedim daha … kesinlikle onu öneririm özel devlette ve diğer yerlerde hiç bilmiyorum
Prensesannesi96 evet onuda önermişlerdi detaylı ultrason yapıyor mu bilginiz var mı acaba
Iscn mutlaka yapıyordur 4 boyutlu da gösterdi gittiğim zamanlarda 1 ay önce gittim en son şimdi eşim göreve hataya hitti bende İstanbul a geldi bende burda arayıştayım son aylarım 😢
Prensesannesi96 bulursunuz inşallah iyi bir doktor ya ben hatayda yaşıyordum eşim mardınli izne geldık geldıkçe burda kontrollere gelıyorum orada duzgun hastane kalmadı malesef