Zeyzey_1405 Kızlar bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjanı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz fikirleriniz neler
nur34_ Zeyzey_1405 ben ebebekten uni bayb yada bayb me almayi düşünüyorum ikisinden birini tercih edicem
mistocookie Zeyzey_1405 henüz bebişim doğmadı ama içerik raştırması yaptım. Siveno aldım. Trendyolda uygun..
nur34_ Zeyzey_1405 dogurmadmki kullaniyim kuzum🤭 biraz arastrdm uni bayb deniyim dedim oyle canm avantaj yonunden ise bayb me 5 litrelik olani aliyim dedim ebebege gidince iceriklerine bakip karar vericem
Zeyzey_1405 Smry bende kararsızım hiç kullanmadım alıp kenara koymak istiyorum iyi bişey olsun isterim
Gorkim Ben kızlarıma siveno aldım içeriği temiz indirimdeydi baya 2 tane almıştım şimdi gene aldım kokusu yok kokusuz çamaşırlarını yıkayıp ütülemeye başladık 29. Haftadayım
mercimekkkannesi Smry şuan e bebekte bu deterjanda indirim var 5 lt si 120 ye düşüyor küçüğü 43 e düşüyor
Haticeozdemir34 E bebekten baby me aldım vegan ve temiz içerikli bir ürün fiyatı da uygun kullandım ama leke çıkarma konusunu bilmiyorum henüz doğum yapmadım
nesliincekas Tam aklımda olan soru işaretiydi kızlar bende uni baby sıvılaştırılmış sabun aldım peki yumuşatıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kokularına baktım bana biraz ağır geldi sanırım yumuşatıcı kullanmayacagım bilemedim
Zeyzey_1405 nesliincekas ben yumuşatıcı dalin aldım deterjan olarak duru granül aldım daha kullanmadım ama bazıları makinada erimiyo dedi o yüzden tereddütte kaldım
MinelHaapy E bebekten uni beby aldım herşeyin temiz içeriklisini alırsak çok çok detayına girersek bebekler ilerde çoook hassas cilde sahip oluyor en ufak bişide alerji olabiliyor fazla detaya girmemek lazım 🤪☺️