Tugcecv Celikk66 nesine fazla dediler 2250 benimki doktorum 4 gün onden gidiyor ama sorun olmaz bu kadar fark dedi
TubaEraslan Tugcecv o haftada olan bebeğin kilosunu zevk için sormadınız ya heralde . İlla kendininkiyle kıyas yapacaksınız
Tugcecv TubaEraslan zevk icin sordum. Hamilelikte kac kilo aldiniz diye soranlarda mi kıyas yapıyor? Hastane bilgisi doktor ucret bilgisi soranda mi kıyas yapıyor? E kapatalim uygulamayi gidelim madem
TubaEraslan Tugcecv abi nası sapıttın y hastane sormak ne alaka bebeği kıyas yapma dşyo doktorlar . Oooffff cahil insan en korktuşum insn çünkü laf anlatamassın neyse canım kıyasla sen bebebi yarıştır hadi bakem💃
Tugcecv TubaEraslan hahahahaha Türkçe’ye bak bana cahil diyor 😂 abi falan yazmış bir de üsluba bak leş gibi kimlerle denk geliyoruz ya
TubaEraslan Tugcecv hızlı yazılmış kelime . Düzeltme ihtiyacı duymadım . Sizin gibi doğmamış bebesini başka bebeyle kıyas yapana bu kelimeler bile fazla geldi bana çünkü 🤣🤣🤣🤣
Tugcecv TubaEraslan hamile olduğun için ağır şeyler yazarak seni kırmak istemiyorum. Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin.