Humannrle Epeydir post açıyorum bilenler takip edenler var kızlar bakar mısınız son testim çok siliklesti sanırım yumurtlama olmadı napmaliyim test yapmayı birakmalimiyim 🙄
arirangg Humannrle İmkanın varsa progesteron tahlili yaptır. Özel hastanede de yaptırabilirsin canım. Yumurtlama olmuşsa da testte çıkmamışsa gösterir. Ama testi bırakma, belki geç yumurtlama olur
Humannrle arirangg temmuz ayında adetimin ikinci günü bakınmıştı o değerim en son 🥺 sen bugün mü bakil diyorsun canım. Diyorum bu saatten sonra yumurtlama olmazda testleri boşuna bitirmeyeyim bi daha ki ayda yapayım diye
Humannrle esmerella37 adetin 30 35 arası değişiyor zaten 37 de görmüştüm ama sanki bu ay elendim gibi geliyor 🙄
arirangg Humannrle Eğer test yapmayı bırakırsan yumurtlama zamanında yoğun akıntılar olur canım. Öyle akıntıların gelirse o zaman yap test. Ben akıntılarımı bekleyip test yapmıştım. 2. Testte bulmuştum yumurtlama günümü
Humannrle esmerella37 hadi inşallah öyledir canım siliklesti ya benim pek umudum kalmamıştı ama deval edeyim
Humannrle arirangg aslında hastaneden yeni eve geldim yeğenim için gitmiştim 🙄 şimdi eşim nöbete gitti daha gidemem 😥
Humannrle arirangg akıntim geçen aylar beyaz oluyordu vu ay su gibi oluyor çamaşırım kendiliğinden ıslanıyor sanki