Okanbanu Kızlar ocağın 24 de catlaa iğnesi vuruldum. 24.25.26.27 gün aşırı ilişki oldu dün test yaptım negatif bugün regl olmam lazımdı olmadım göğüs hassasiyetin başladı idrarda. Çıkmayıp kanda çıkan oluyomu gebelik
hsns Okanbanu olur tabi canım kan ver en sağlıklısı göğüs ağrıların iğne etkisinden olabilir bende gebelik olmadı maalesef ama iğneden sonra bir hasta hep hamilelik belirtileri yaşadım sen kan ver bence
Stardust Okanbanu tabiki de olur. İğneden sonra çok kısa bi süre geçmiş en mantıklısı kan vermek canım. Ama benim iğneden sonra 18.günümde adetim gelmişti. İnşallah seninki pozitiftir 😇
Hiiiilllaaalll Okanbanu bende aralıkta çatlatma iğnesi oldum o ay adet gördüm ocakta hamile kaldım doktorum tıbbi bi açıklaması yok iğneden 3 ay snra hamile kalan hastalarım oldu demişti
Okanbanu Hiiiilllaaalll inşallah vardır canım bana dua at 🙏 3ay önce dış gebelik geçirdim birdaha aynısını yaşamak istemiyorum
eylulmihrasmom Hiiiilllaaalll çünkü iğnenin etkisi 3 ay boyunca sürüyor bana böyle dedi doktorum 3 ay boyunca yumurtlama çatlamaya daha hızlı yardımcı oluyor dedi