Prensescik merhaba ben çam sakura da doğum yapmak istiyorum az zamanım kaldı iki hafta falan hatta daha az burda çam sakurada doğum yapan varımdır acaba memnun kalan varmı
Basak37 Prensescik şöyle ki ben de 19+3 hamileyim.İki kuzenim bir arkadaşım doğum yaptı Çam sakurada.Çok da memnunlardı.Ben de orada yapmayı düşünüyorum ama takipli hastaları olmak gerekiyor.Karar verdikten sonra kontrollerine orada gitmeyi ihmal etme kuzum 🙏🏻💙
Elifberenzeynep Prensescik mhrs uygulamasini indirip kolayca randevu alabilirsiniz. Telefonla zor oluyo
Basak37 Prensescik aslında uygulamadan randevu talebi oluştur dediğin zaman maksimum iki güne randevu mesajı geliyor veya aynı gün yedek kontenjanda da bulabiliyorsun en azından bana öyle denk gelmişti ama 🤷🏻♀️
Prensescik Basak37 evet öyle yapıyorum sizin dediğiniz gibi yok malesef zor bitane buldum haftaya gideceğim kontrole bakalım dogumada bi hafta gibi bisey kaldı bi tarafdan korkuda var normal düşünüyorum ama çaba yapabilirmiyim falan 🤲🥲
Basak37 Prensescik o korkunun aynısı bende de var :( ama Allah gücünü verir diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.temmuza kadar vaktim var 😂😂
Prensescik Basak37 Amin teşekkür ederim inşallah Rabbım tüm hamile annelerimize yardım eder doğum anında ve sağlıkla sıhhatle bebegimizi kucağımıza aliriz😊❤️🤲🥲