Mervekara5 Asiye6125 vallahi kilolu olması da iyi değil be. Normal doğum düşünüyorum yediklerine dikkat et dedi bugün:( çok alırsa normal olmaz dedi bence gayet iyi kilosu senin bebişin
Asiye6125 Mervekara5 benım kızım 4 kılo dogdu o yuzden şimdi tedirgin oluyorum🙏🏻 Şeker sıkıntın varmıydı oda kılo yapar
Mervekara5 Asiye6125 şekerim yoktu ama çok tatlı yiyen bir insanım galiba o kilo aldırdı bebeğe :( bir sıkıntı oldu mu kızınız da peki ??
Nevaninannesi haticebutun haticebutun 34+2 tam bugün kontrolüm vardı. 2 kg 42 cm. Minyon bir bebek olacak dedi dr haftasına göre 2 hafta geriden gidiyor zaten.
Asiye6125 Mervekara5 hayir ben gebelik sekerimyasadim ve insulin kullandim allaha sukur saglikla dogru 3 yaşında şimdi🙏🏻
Kubrasenol haticebutun ilk gebeliğimde 35.haftada doğum yaptım 2kg doğdu muz ceviz hurma yedim ama benim bebiş kilo almadı
ozgebyrkl Kubrasenol hurma erken doğuma sebep olur diyorlar kaçıncı haftada yemeye başladın. Ben normal doğum olsjn diye yemeye başlamayı düşünüyorum 33 haftalık şuan
ozgebyrkl haticebutun bizim yediğimiz her şey bebeğe kilo olarak gitmiyor ki o kilo alsın diye her şeyi yiyorsan yeme bu sefer yüksek tansiyon derdin olabilir. Muz, kaşar peynir, kamu badem avakado et balık vs bunları yemek lazım
Kubrasenol ozgebyrkl canım istedikçe yedim başından beri ama abartmadan açılmayı kolaylaştırdığı söyleniyor ama benim açılmam olmadı
Kubrabsyg45 haticebutun 35+0 da 2850ydi artı yediğim birşey yok genel kahvaltı güzel yapmaya çalışıyorum onun dışında çok meyve bile yiyen biri değilim. Bebek alıyor ama
Leylaaa9711 34+6da 2400 dü 🥹 ondan 3 hafta önce 2000ydi 3 haftada 400 gram almış 🥹🥹 şimdi pazartesi kontrol var ne kadar oldu merak ediyorum kilosu sizlere göre az ve muz pekmez kaşar benim kadar yiyen yoktur kendime aldım 18 kiloyu 🥲🥲🥲
haticebutun Leylaaa9711 yoğurt ve süt yiyin lütfen çok faydası olacak gece yatarken mutlaka bir kase yoğurt sabah 1 bardak süt hergün