Btlklnc veryhappymom size kalmıs birşey bence . Cnkü erken dogum riskiniz var mı yok mu bilemeyız. Ama ütüleyıp bır carsafa sarabılırsınız. Dogum anında hemen cantaya atabılırsınız . Ben öyle yaptım hazırladık carsafa koydum . Bıtek cantaya atması kaldı
Bzdmr veryhappymom Ben 32. Haftamda hazırlamıştım. Bugün itibari ile 37. Haftayı doldurduk onun için biraz önce beşiği falan kurduk çünkü 2 3 gündür stres ve üzüntüden sanırım kasılma ve ağrılarım olmaya başladı
kakara 31 haftadayım bu hafta sonu yıkayacağım haftaya 32 de herseyı hazır edeceğim stresli bir dönemdeyiz malum üzüntü stres baya etkiliyor
chicharitoo veryhappymom 37 de hazırladım 38 im hala tam değil içi😬 Allah a emanet oldu siz daha erken başlayın illa insanın aklına takılan şeyler oluyor çünkü.
TTtutku veryhappymom bende 33 haftadayım 32 haftada kaba taslak hazırladım ortalık şuan kötü stres vs var sizde hazırlayın kenarda dursun
Edafmo veryhappymom benim erken doğum riskim yoltu herşey yolundaydı ama 35+4te doğum yaptım. O yüzden bende hazırlıklarınızı ne kadar erken bitirirsenşz o kadar iyi
Mine-9 veryhappymom Bence hazırla geç bile Allah korusun artık bebişler erken oluyor o yüzden biz nolur nolmaz diye 30 haftada hazırlamıştık