Elifela Gamze_svncn Canım sadece ultrasonda mı baktı bn 34. Haftada kilosu 2350 idi şuan ne kadar bilmiyorum Cuma günü gidicem bakalım
Busrasahin7714 Gamze_svncn benim 36. Haftada biri 2550 digeri 2650 cikti. İkiz olduklari icin biraz kilolari dusuk gibi geldi bana.
mucizemizibekliyoruzz Gamze_svncn 35+0 da 2650 dedi doktorumuz ama 400 gr eksik ya da fazla yanılma payı var dedi. Doktorunuz haftasına göre gelişimi güzel dediyse sorun yoktur. Tam kiloyu veremez çünkü mutlaka yanılma payı var 😊
Elifela Gamze_svncn Allahım yardımcımız olsun o zaman canım Doğum hakkında bşy dedimi peki bende hem heyecan hem korku var
Gamze_svncn Elifela dogum hakkinda bsey demedi canim. Bende de hem heyecan hem kirku var hakkimzda hayrlisi neyse o olsun 😇
Boylu0104 Bugun kontrolumuz vardı bizimde 34+2 de 2800 dedi doktorum bide sezeryan için gün aldık 30 kasıma 😊
mucizemizibekliyoruzz BuseYkselAvc bugün gittim 35+5 2800 olmuş 400 gram yanılma payı var gelişimi güzel dedi. Her bebeğin kilosu bir değil tabi gebelik şekeriniz falan var mı?