AsyaveAnnesiii iremsenpli11 geçen hafta 31+3te gitmiştim ben ultrasonda tam 32 haftalık göründü o zaman 2 kiloydu 40 cm boyu da
yagizegemom iremsenpli11 30+6 da 1800 dü bu cumartesi gidicem 32+6 olmuş olacak öğrenince yazarım canım 🙏🏻 senin bebiş kaç kilo
iremsenpli11 Benimki 32+4 2kg tam ortalama bu aralar sanırım fazla olanlar nasıl besleniyor muz ,kaşar .. vs yiyorum tüketiyorum da ama haftasıyla uyumlu ilerliyor hep şöyle az kg aldırmaya çalışıyorum erken doğum riskim olduğu için oda önerileriniz var mı
Seherylcv Akay89 hamileliğimin başından beri 2 hafta önde gidiyor bebek suyum da fazla diyet yapmış halim bu bide normal besleniyorum
Seherylcv Gzo hamileliğimin başından beri 2 hafta önde gidiyor bebek suyum da fazla diyet yapmış halim bu bide normal besleniyorum ekstra özen yok yani 😃
KumsAlyaa iremsenpli11 32+2 de 1700 kilo o kadar muz ceviz pekmez yedim tahin helvası yedim sonuç bu 2 haftada 200 gram almış çok zayıf ya ne yapıcam bilmiyorum
bebekbora benimde ikizlerim olacak, 33 haftalığız biri 1800 diğeri 1850 kg . 10 gün öncede aşağı yukarı aynıydı kilo alımları çok yavaş çok üzülüyorum bende😔 haftaya 2 kg olmalarını çok istiyorum olmazlarsa bebeklerim erken alınacak
Sare_34- Sinemkocak masallah kac kilo kac cm dogdu acaba benimkiyle ayni hemen hemen boyu kilosu da sizinkine yakin olur tahminen 😊