Nagos Kızlar 24 haftalık hamilryim bebeğin hareketleri vajinamin üstüne vuruyor özellikle şimdi çok oluyor bu da beni korkuttu
MisraAsyalina Nagos korkucak bisey yok canm o haftalsrda benimde öle oldu ama sonra sonra yukari cikiyor korkma normal ole olmasi😍☺
ada1180 Nagos o hareketleri oralarda ilk hissettiğimde korkudan ağlamıştım haftası erkendi diye 🙈 Zamanla yukarı çıkıyormuş gerçekten cnm sonrada kasıklarına tekmeler atınca bi tedirgin oluyosun ilk hamilelikte çok tecrübesiz oluyoruz yahu☺️
Haticcee Nagos Ayy sorma bende 22+5 im bende hissediyorum hatta bildiğin bi ara ayağı aşağıdan çıkacak sandım çok korktum..o kadar aşağıda olması bana da normal gelmedi.. :(
Esmus Aynen benide o haftalarda öyleydi, ayaklarıyla tekme atıyor. Daha sonra ters döneceği için düzelecek. Bu sefer migdeni, kaburgalarını tekmeleyecek 🤗🤗
Kubkub Aynısı bende de oluyodu o haftalarda, bacaklarını çıkarıcak alttan gibi geliyodı o kadar alta vuruyodu ki. Şimdi 29+6 olduk vurmuyo aşağılara, şimdi de kaburgalarıma vuruyo, midemin olması gereken yere vuruyo, midem nerde onu bilmiyorum 🤷🏻♀️ Demem o ki endişelenme, o haftalarda oralara vuruyo, sonra yukarı çıkıyo bebiş
Buharcik Aynı haftalarda benimde oldu işteydim akşamı nasıl yaptım korkudan hatırlamıyorum ama tamamen bizim yaramazların işi 🤗🤗 dr un belirlediği farklı bir durumun yoksa korkma canım konuş onunla yukarı çıkmasını söyle 🤗🤗
Semaa6 Bebeğin ayakları aşağıda olduğu icindir oyle hissetmen normal dönünce o hisler kalmiyor arkadaslarinda dedigi gibi bu seferde kaburgana dayaniyor ve agri yapiyor