Kubrabsyg45 Ciğerlerim sökülüyor sanki. Bebeğe birşey olacak diye korkuyorum ben öksürdükçe sertleşip toplanıyor. Var mı bu haftalarda benim gibi olan ? Nasıl geçti 🥺
Seydo54 Kubrabsyg45 ben varim 🖐 geçmiyor antibiyotikte kullandim, zencefil cayi yapacam.kendime birazdan
Kubrabsyg45 Seydo54 benim Normalde sıcak su limon bal ile hemen geçerdi ama bu bi başka oldu. Ne kullandın,
Keklik28 Bende pazartesi doğum yapacağım çok öksürüyorum normalde bugündü erteledik doğumu öksürük yüzünden ne yapmalıyım bilmiyorum
Kubrabsyg45 Keklik28 başka sıkıntınız var mı peki benim boğazım falan çok kötü hastaneye falan da gitmedim ama. İlaç vs kullanıyor musunuz
Seydo54 Kubrabsyg45 oooo onlarin haddi hesabı yok, limonlu ihlamurlu balli sular yok yok yok faydasız.. Amoklavij bid 1000 kullandim sadece sunizitimi biraz iyilestrdi ama öksürük duruyor sesim kisik.sabahlari hic yok fisildiorum
Keklik28 Kubrabsyg45 öksürük şurubu kullanıyorum ama fayda etmiyor gribim vardı o azaldı ama öksürük çok kötü yapıyor doğum yapmak istemiyorum resmen dikişlerim açılır diye
Seydo54 Once bogazim gıcıklaniyor sonra bogazimi rahatsiz eden o sey cikarana kadar öksürüyor hayatimda bilmem öksürük bu nasil.bisi yapisti gitmio