Ovgusss Beni görenler karnın asagı düşmüş 10 güne doğurursun diyorlar içimi bir korku sardı 🥹 daha 35+3 üm ama hiç öyle şeyler hissetmiyorum suanlık
usenmedimyaptimbirvelet Ovgusss yarın 37 haftalık olacak fakat perişanım. Bebeğim bir yere toparlanıyor karnım aşırı sertleşiyor vajina kısmı batıyor yerimden kalkmak istemiyorum hoş yatarken de hiç rahat değilim de bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
1Gunes Ovgusss kuzum bende 36+6 yım depremi Ögrendigim günden bu yana hem ishal hem bel ağrısı çekiyorum ishal doğum belirtisi diyorlar inşallah zamanin da kucağımiza alırız bebislerimizi🤲🙏
anie Ovgusss bana da bir aydır karnın düşmüş diyolardı ama hiç de öyle bi durum yok kuzum hissedersin onu kendin nefes alıp verişin bile rahatlıyor vajinanın içinde hissediyosun bebeği dr geçen hafta söyledi inmiş artık diye şuan 37+1 heran beklemedeyim nolur nolmaz
Yusufvolkan Öyle diyenlere hiç bakma benimde ilk hamileliğimde 1 ay kala karnın düşmüş cok dışarı çıkma dogurursun erken doğacak bak görürsün diyip duruyorlardi 1 ayım geçti tam 41 hafta 1 gün sonra doğurdum herkesin dediğine bakarsak ooooooo
Seydo54 Ovgusss öffff benim karnim hep asagidaydi, 36nci haftadayim 3 haftam var Allah in izniyle inşallah, sen oyle diyenlere bakma stres yapma bebegin etkilenmesin
Bebisinannesi23 Ovgusss banada 30 haftalıken karnım düşmüş çok durmaz doğurusun erken gelecek senin kız dediler. Kızım 40+4 te doğdu.
babyarslan Ovgusss 36+3 stresten ve üzüntüden bebeğim de etkileniyor sanki bi yere toplanıyor kasılıyor devamlı 🥺 salı günü kontrolüm var çatı muayenesi olucam doğuma da karar vericez ona göre
3babyannesy Ovgusss 36+1 yarın suni ile doğum var sancm fln yok ama 2cm açıklık varmış bebekte kanaldayms biraz stresliym